Topp mot bunn i Serie A: Live stream Crotone – Napoli

Crotone – Napoli
Stadio Ezio Scida
Serie A
Fredag klokken 20.45

Napoli troner øverst i Serie A, men utfordrere finnes det nok av. For Crotones del ser det ut til at det blir nedrykk til Serie B neste sesong. Et møte mot serielederen kan i hvertfall vanskelig snu på det.

Crotone – Napoli

Det har bare vært seks møter mellom Crotone og Napoli tidligere i dette årtusenet. De to siste møtene var i Serie A 2016/17, og her stakk ikke uventet Napoli av med 6 poeng etter å ha spilt 1 – 2 på bortebane og vunnet 3 – 0 hjemme på Stadio San Paolo. De fire møtene før dette skjedde i Serie B 2001/02 og Serie B 2006/07. Første møtet i 2001 endte med målløs uavgjort på San Paolo, mens Napoli vant 1 – 2 i returen. I 2006/07 sesongen endte det med tre poeng til begge lag når de spilte på eget gress.

Crotone

4 – 3 – 11 og 15 poeng er ikke nok til å gi en komfortabel plass i Serie A etter 18 spilte kamper. 15 poeng og 13 – 36 i målforskjell er 11 mål bak SPAL som ligger rett over nedrykkslinja. Crotone har heller ikke vist noen spesiell utvikling i formen, det har jevnt over bare vært skuffende denne sesongen. På hjemmebane går det riktig nok litt bedre, men 3 – 2 – 4 kan vanskelig gjøre noen forskjell mot Napoli som kun har tapt en kamp i Serie A.

Det gjelder nok også selv om Crotone kun mangler Marco Tumminello som har vært ute siden 24. september. Midtbanespilleren er ventet tilbake i slutten av februar.

Napoli

Napoli rykket ned til Europaligaen etter å ha fullført gruppespillet i Champions League på 3. plass i Gruppe G. At det skal gjøre noe på spillegleden til Napoli virker det ikke som. I Serie A står de nemlig med 14 – 3 – 1 så langt og det plasserer de på toppen av tabellen. Noen sikker ledelse har de ikke, for Juventus kommer bak med kun 1 poeng mindre. Det gjør at Napoli kjemper om viktige poeng på fredagskvelden og at de ikke kan se på en nedrykkskandidat som for enkel motstand.

På bortebane er Napoli Serie As beste lag, og har ennå ikke tapt på andres gressmatte. Formen på 8 – 1 – 0 lover godt for tre poeng mot Crotone.

Det er heller ingen nye skader, noe om betyr at de kun er Faouzi Ghoulam og Arkadiusz Milik som er ute. Begge har vært på benken siden månedsskiftet september/november.

Se Crotone – Napoli live stream

Har du en aktiv spillerkonto på bet365 får du tilgang til Serie A live stream, og du kan selvsagt følge Crotone – Napoli live på nett. Her er fremgangsmåten for å se Crotone – Napoli live stream:

Hans Nielsen

248 Artikler