Roma er ubeseiret på bortebane. Se Chievo Verona – Roma live stream

Chievo – Roma
Stadio Marc’Antonio Bentegodi
Serie A
Søndag klokken 12.30

Roma spiller like bra som forrige sesong, men mangler 4 poeng opptil andreplassen. Det forspranget har de mulighet til å korte inn i denne kampen.

Chievo – Roma

Chievo gikk tidlig opp i ledelse mot Roma i forrige kamp, men Roma fikk utlignet to ganger allerede før pause. I andreomgang møtte Chievo et langt mer fokusert Roma som til slutt vant kampen 3 – 5. Roma har støtte i historikken fra disse møtene, og alle de tre siste kampene er vunnet av Roma. De to kampene før det endte uavgjort. Sist gang Chievo vant over Roma var i 2013 på bortebane.

Chievo Verona

Chievo har ikke overbevist så langt i Serie A, selv om de kan vise til en ørliten forbedring fra forrige sesongs 14. plass med formen 12 – 7 – 19. I denne sesongen har de 13. plass, men de har klart å få formen 5 – 5 – 5. De er også på et litt bedre nivå når de spiller hjemme med 3 – 2 – 2. Men, mot Romas 5 – 1 – 0 på bortebane kan det vise seg å ikke være nok.

Bedre blir det heller ikke at Lucas Castro gikk ut med skade og ikke er ventet tilbake før i slutten av februar neste år. Det betyr at Chievo mangler en av sine tre spillere med 2 scoringer i Serie A denne sesongen. Nicolas Frey er også ute med suspensjon som varer til 31. desember 2017.

Roma

Roma endte på 2. plass i forrige sesong, 4 poeng bak Juventus. Denne sesongen har de falt noe ned på tabellen og har nå 4. plassen med formen 11 – 1 – 2. Bortebane er ikke noe Roma sliter med og er så langt ubeseiret. Så langt er det kun Genoa som har klart å hindre Roma fra å ta full pott på sine reiser.

Siden sist har Roma unngått skader og suspensjoner, men har heller ikke fått noen spillere tilbake. Grégoire Defreler ute med skade på ubestemt tid, mens Rick Karsdorp er ventet tilbake i april. Daniele De Rossi er spilleren vi tidigst kan se igjen, med en suspensjon som løper ut 11. desember.

Se Chievo – Roma live stream

Har du en aktiv spillerkonto på bet365 får du tilgang til fotball livestream fra de beste seriene i Europa. Samtidig får du også tilgang til det største utvalget av odds på nett, både i utvalg av kamper du kan spille på, og ulike oddsmarkeder. Serie A er ikke noe unntak og du kan se Chievo – Roma live stream. For å komme i gang med live fotballstreaming på bet365 er det bare å følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler