Drar Chievo forbi Bologna? Se kampen på live stream

Chievo – Bologna
Stadio Marc’Antonio Bentegodi
Serie A
Fredag klokken 18.00

Det blir ingen enkel oppgave for Chievo i kampen mot Bologna. Det er to jevne lag, men i de siste kampene ser det ut til at Bologna har funnet en litt bedre form. Fasiten ser vi på live fotballstream.

Bologna lå under 0 – 1 i forrige møte mot Chievo. Det var Lucas Castro som sendte gjestene i ledelse etter 40 minutter. 16 minutter inn i andreomgang utlignet Simone Verdi for Bologna og det markerte også vendepunktet. Før 90 minutter var spilt hadde Bologna hentet seg opp fra å ligge under til å lede 4 – 1.

Ser vi på de fem siste oppgjørene er det derimot Chievo som kommer best ut. Formen er nemlig 2 – 2 – 1. Chievo har heller ikke tapt på hjemmebane mot Bologna siden 2011.

Chievo

Chievo ligger nederst av tre lag med 21 poeng i Serie A. Over har vi Bologna som leder med 6 mål, og øverst Udinese som ligger 11 mål foran. Under Chievo ligger igjen Cagliari og Sassoulo med 17 poeng hver, noe som gir Chievo en trygg plassering, i hvertfall denne runden.

Formen er på 5 – 6 – 6, og så langt har Chievo puttet den i mål 16 ganger, mens de har sluppet inn 28 mål. På hjemmebane står det 3 – 3 – 2, og målforskjellen er knepent bedre med 10 – 11.

Det er ingen nyheter på skadefronten, noe som betyr at Lucas Castro er eneste spiller som ikke kan stille. Nicolas Frey er fortsatt ute med suspensjon, men er tilbake 31. desember.

Bologna

Formen for Bologna er ørelite bedre enn i forrige sesong, men det spørs om 4 – 0 – 4 og 8 – 8 på bortebane er nok til å kunne ta en klar seier over Chievo. Sammenlagt er formen 6 – 3 – 8, og Bologna har 19 mål og sluppet inn 24. Ser vi på de 9 siste kampene har Bologna vunnet 2, spilt 1 uavgjort og tapt 6 kamper, mot Chievos 2 – 3 – 4 på samme kampen kan det legge muligheter for poengdeling eller hjemmeseier til Chievo.

Bologna mangler også 2 spillere. Federico Di Francesco er ute med skade frem til starten av januar, mens Feilie Avenatti må stå over frem til nytt år på grunn av suspensjon.