Se live stream av møtet mellom Bologna og målmaskinen Juventus

Bologna – Juventus
Stadio Renato Dall’Ara
Serie A
Søndag 15.00

Ingen scorer mer enn Juventus i Serie A, og mål trengs det mot Bologna om Juve vil henge med i toppen av tabellen.

Bologna – Juventus

Bologna hadde ledelsen i 18 minutter i forrige møte på Stadio Renato Dall’Ara siste sesong, men det endte med tre poeng til Juventus. På hjemmebane hadde derimot Juventus bedre kontroll på kampen og vant til slutt 3 – 0. Med en uavgjort og to nye seiere til Juve i møtene før står Bologna med 0 – 1 – 4 mot Juventus. Siste seier til Bologna over Juventus kom i 2011 på bortebane, og de har ikke vunnet på hjemmebane siden 1998.

Bologna

Bologna har forbedret seg i forhold til sist seong i Serie A. Med 6 seire, 3 uavgjort og 7 tap er de midt på tablellen med 21 poeng. Selv om de totalt viser bedre spill har det blitt lite poeng i de ssite 10 kampene. Disse har gitt 4 seiere, 1 uavgjort og fem tap. Hjemme på Stadio Renato Dall’Ara viser de heller ikke at de har noen spesiell vinnerform inne med 2 – 3 – 3.

Listen over skader og suspensjoner er kort. Bologna mangler fortsatt Federico Di Fransesco som har vært ute med ukjent skade siden 6. november. Høyrevingen er ventet tilbake 5. januar. Ute er også Felipe Avenatti som er suspendert fra 1. september frem til 31. desember.

Juventus

Det mestscorende laget i Serie A har en god sjanse til å holde posisjonen i toppen av tabellen. Formen på 12 – 2 – 2 gir de en tredjeplass, 1 poeng bak Napoli og 2 poeng bak Inter med 40 poeng. Likevel er de i en utsatt posisjon, under kommer Roma med 35 poeng og en mindre spilt kamp. På bortebane har Juventus kun et tap på 7 kamper, det kom mot Sampdoria i runde 13.

Juventus sliter heller ikke mer uoverkommelige skader eller suspensjoner. De eneste spillerne som er ute er forsvarsspillerne Benedikt Höwedes og Stephan Lichtsteiner som begge har vært ute med muskelproblemer siden 30. november. Det er usikkert når disse eventuelt er klare for spill igjen.

Live stream Bologna – Juventus

bet365 er en bettingside som har spesialisert seg på live odds og live fotballstreaming. Som aktiv spiller på bet365 får du tilgang til live fotball på nett fra Serie A, Bundesliga, La Liga og flere andre europeiske toppserier. Samtidig får du tilgang til et stort utvalg av ulike oddsmarkeder som castbets og handicapbetting. For å komme i gang med live streaming på bet365 trenger du bare å følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler