Formsterke Porto spiller mot Vitória Guimarães på live stream

Porto – Vitória Guimarães
Estádio do Dragão
Taça de Portugal
Torsdag klokken 21.15

Først røk Vitória Guimarães ut av Europaligaen, og nå ligger det an til en ny smell mot Porto på Estádio do Dragão.

Porto – Vitória Guimarães

Etter de fem siste kampene står Porto med 4 seire, mens Vitória Guimarães har 1. Siste seier til Vitória Guimarães på Estádio do Dragão var i 1996. Så det lover ikke veldig godt for Vitória Guimarães før dette møtet.

Porto

Porto er inne i en god sesong og leder Primeira Liga, sammen med Sporting CP står de ubeseiret etter 14 runder, og begge har 36 poeng, men Porto leder med 10 mål. Formen er på 11 – 3 – 0, mens det på hjemmebane er 6 – 1 – 0.

Porto har også kommet seg gjennom gruppespillet i Champions League. Her har de hatt sine to eneste tap denne sesong. Tapet mot Besiktas kom på hjemmebane, mens RB Leipzig tok en hjemmeseier over Porto. 2. januar er første kamp i sluttspillet og de får da besøk av Liverpool.

I Taça de Portugal har Porto så langt vunnet 0 – 6 borte mot Lusitano Ginasio Clube og 3 – 2 hjemme mot Portimonense.

Før denne kampen mangler Porto Otávio som også er usikker på når han kommer tilbake etter en muskelskade.

Vitória Guimarães

Etter å ha avsluttet forrige sesong på 4. kom Vitória Guimarães til Europaligaen, men endte sist i Gruppe I. Det betyr at videre spill i Europa fikk en stopper for sesongen. Nå har de 7. plassen i Primeira Liga med formen 7 – 2 – 5, men har like mange poeng som Rio Ave som leder med 9 mål. På bortebane står det 3 – 1 – 3.

Vitória Guimarães vant første kampen 1 – 6 borte mot Vasco Da Gama. Siste kamp var mot Feirense på hjemmebane og endte 2 – 1.

For tiden mangler Marcos Valente, David Texeira og Alhassan Wakaso.

Se Porto – Vitória Guimarães live stream

bet365 gir deg tilgang til de beste fotballkampene på nett hver eneste dag. Som aktiv spiller kan du følge Primeira Liga, La Liga, Serie A, Bundesliga og mange andre toppserier i Europa. Utvalget av odds på nett er også stort slik at du alltid finner gode odds på spille på. For å komme i gang med odds på bet365 og live fotballstream trenger du bare å følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler