Watford – Arsenal, Gunners uten Sánchez?

Sánchez og Chile ble slått ut av VM-kvalifiseringen av Brasil i en kamp som endte 3 – 0. Det skal den store stjernen ha taklet dårlig og nå spekuleres det om at han velger å stå over kampen mot Watford.

Watford – Arsenal

Arsenal ligger 1 mål bak Chelsea og 1 poeng bak Tottenham før lørdagens kamp på Vicarage Road. Bak finner vi Burnley, Liverpool og nettopp Watford som alle bare mangler 1 poeng på Arsenal. Skal The Gunners henge med i kampen om Europaliga eller Champions League spill er det viktige poeng å hente i denne kampen.

Arsenal har ikke tapt borte mot Watford siden 1987, og de 5 siste oppgjørene har gitt dem 3 seire og 2 tap.

Premier League spillet så langt har gitt Arsenal tap mot Stoke og Liverpool på bortebane og 1 uavgjort mot Chelsea på Stamford. Dermed er det virkelig på tida at Arsenal henter sin første borteseier for sesongen.

Watford har tapt 1 hjemmekamp mot Man City og spilt uavgjort mot Liverpool og Brighton. tilsammen har de formen 3 – 3 – 1.

Skade spillere

Som nevnt er det nå usikkert om Sánchez stiller i kampen etter at Chile og Sánchez røk ut av VM. Nylig har det også blitt klart at Shkodran Mustafi står over sin første kamp. Flere spillere er også ventet tilbake for Arsenal i den nærmeste tiden. Det betyr at vi kanskje kan se Laurent Koscielny, Calum Chambers og Danny Welbeck på banen. Laurent Koscielny står over på grunn av suspendering.

Watford får tilbake Sebastian Prödl, som gir muligheter for at han kan spille. Derimot får vi ikke se Isaac Success som står over med kneskade. Det samme gjelder for Stefano Okaka og Camilo Zúñiga som begge er suspenderte. I tillegg mangler Nathaniel Chalobahh, Younes Kaboul, Sebastian Prödl, Craig Cathcart og Tommie Hoban.

Sánchez og Özil

Wenger bekrefter på lang vei at begge spillerne kan være på vei ut, tidligere har han sagt at han ønsker å beholde dem. Han følger opp med at det kan være aktuellt å selge dem i løpet av vinteren og tidligst allerede i januar. Özil har lenge vært knyttet til Manchester United, men nå kan det virke enda mer sannsynlig. Sánchez på sin side har vært under oppsikt av Manchester City og Bayern München, men ønsker selv å dra til Real Madrid.

Spill på oddsen

Kampen blir alltid bedre med live oppdateringer og noen gode spill på oddsen. Det kan du få på bet365. For å kunne følge med på live oppdateringer trenger du bare å registrere deg, og det ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler