Swansea – Manchester City, klasseforskjell i Premier League på onsdag

Swansea – Manchester City
Liberty Stadium
Premier League
Onsdag klokken 20.45

City har vunnet alle sine 8 bortekamper, mens Swansea har kun vunnet mot Huddersfield og West Bromwich på eget gress. Det betyr at det er små sjanser for at Swansea skal kunne øke sjansen til å bli værende i Premier League nå.

Swansea – Manchester City

Swansea har ikke vunnet over Manchester City siden 2012. Da endte kampen 1 – 0. Før det igjen må vi tilbake til 1983, hvor Swansea tok en sterk 4 – 1 seier i First Division. I nyere tid er det selvsagt gjestene som kommer best fra det. Manchester City har nemlig 4 seire og en uavgjort mot Swansea på de fem siste oppgjørene.

Swansea

3 – 3 – 10 er ikke en lovende statistikk for hjemmelaget, det er heller ikke 2 – 1 – 5. Men dette er realitetene for Swansea sammenlagt i Premier Lague og på hjemmebane. Tallene plasserer de på nestsisteplass på tabellen, kun et poeng foran Crystal Palace, og som hjemmelag er de desidert dårligst. Med kun 9 mål er de også det minstscorende laget i ligaen, som som gjør det ekstra tøft når de nå møter det mestscorende laget. Faktisk har Manchester City to spillere, Sergio Agüero og Raheem Sterling, som begge har scoret like mange mål som hele Swansea tilsammen.

Manchester City

City har vunnet alle sine 14 siste kamper, og så langt er det bare en uavgjort mot Everton som ikke har gitt full uttelling. Med 15 – 1 – 0 og 48 – 11 er de i en helt egen klasse i denne sesongen av Premier League. Ledelsen ned til andreplass er 11 poeng, og det nestmestscorende laget, byrivalen Manchester United henger etter med 12 mål.

På bortebane har Man City vunnet alle sine 8 kamper, og har de 8 siste rundene vært det eneste laget som ikke har tapt en kamp ennå.

City kom også ut på topp i Champions League Gruppe F, og her fikk de denne sesongens eneste tap mot Shakhtar Donetsk på bortebane. Det betyr at City er klare for 16. delsfinaler i Champions League.

Med en kort skadeliste som fortsatt bare inneholder Mendy og Stones skal City kunne høste poeng i enda en kamp.

Odds på Swansea – Manchester City

Dessverre er det ikke mulig å se Swansea – Manchester City live stream, men full spenning kan du få ut av kampen uansett. bet365 har et av de største utvalgene av odds på Swansea – Manchester City, og følger du denne fremgangsmåten får du også tilgang til å se live fotballstream av kamper i andre europeiske serier. Det eneste du trenger en en aktiv spillerkonto og den ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler