Manchester City – Stoke, hvem avgjør kampen uten Agüero?

Stoke er på samme plass i Premier League som de avsluttet på i forrige sesong, nummer 13. Med 2 – 2 – 3 i form skal det være en smal sak for vertene Manchester City å ta en hjemmeseier. Det store spørsmålet er hvem som scorer og hvor mange mål det blir.

Manchester City – Stoke

City og Stoke har spilt 58 kamper mot hverandre tidligere og det er Manchester City som har kommet best ut av disse med 26 seire, 16 uavgjort og 16 tap. På Etihad Stadium har de 17 seire, 7 uavgjort og 5 tap.

Kampen som spilles lørdag 14. oktober kl 16:00 er sesongens første møte mellom lagene, og tilsvarende møte endte 0 – 0. På bet365 Stadium vant Man City 4 – 1. I den kampen var det Sergio Agüero som var ansvarlig for to av scoringene, mens Sterling og Nolito som gjorde de to andre målene. Nå er Sergio Agüero ute med ribbeinsbrudd og det gir rom for både Sterling og Jesus til å utfordre Agüero som toppscorer for City. Sterling har til nå 5 mål, mens Jesus har 4. Sergio Agüero topper inntil med 6 mål.

Manchester City er etter 7 spilte kamper ubeseiret og har kun en uavgjort mot Everton, men kun 1 måls ledelse på Manchester United har de nå sjansen til å sikre seg en videre topplassering i Premier League.

Stoke har formen 2 – 2 – 3 og på bortebane er de hittil uten seier med 2 uavgjort og et tap. De tre bortekampene har gitt Stoke 2 scoringer, men det er lite mot Citys 11 hjemmemål.

Skadde og suspenderte spillere

City mangler som nevnt Sergio Agüero, dette er kamp nummer to hvor Sergio ikke spiller, men det ser ikke ut til å kunne gi dem problemer. Forrige kamp var borte mot Chelsea og den ble vunnet 0 – 1 etter scoring av Kevin de Bruyne og assist av Gabriel Jesus. Andre spillere som ikke stiller på grunn av skade er Vincent Kompany som er ute for sin 9. kamp og Benjamin Mendy i sin 35 kamp.

Stoke mangler også spillere i den 8. runden av Premier League. Joe Allen står over sin første kamp etter hjernerystelse, mens Ryan Shawcross, Bruno Martins Indi og Stephen Ireland alle er ute med skader.

Odds på Premier League

bet365 er hovedsponsor for Stokes stadion og gir deg det beste utvalget av live odds på nett. Det er selvsagt Manchester City som er soleklar favoritt i kampen og det gir utslag i lav odds. Men, med live odds og flere toppscorere i kampen hvor City har hjemmefordel har man mulighet til å plassere gode bets på hvem som scorer neste mål når kampen spilles. Det kan gi en utrolig spennende dimensjon til en kamp som allerede nesten er avgjort. For å spille live odds på bet365 trenger du en spillekonto og det kan du åpne slik:

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Hans Nielsen

248 Artikler