Liverpool – Swansea: Topp mot bunn på Boxing day

Liverpool – Swansea
Anfield
Premier League
Tirsdag klokken 18.30

Liverpool har vansker med å avgjøre i kampene sine, og det har ført til at det har blitt fire uavgjort på de 7 siste kampene. Gir det muligheter til Swansea nederst på tabellen?

Liverpool – Swansea

Det er langt mellom lagene på tabellen i Premier League, men på banen ser det ut til at de stå mye nærmere. Formen er nemlig ikke bedre enn 3 – 0 – 2 for Liverpool på de fem siste møtene. Forrige kam, som også ble spilt på Anfield, endte med 2 – 3 seier til Swansea, mens oppgjøret på Liberty Stadium endte 1 – 2. Tre poeng til begge lag ble det også sesongen før, men her ble det en hjemmeseier til begge lag.

Liverpool

Liverpool ligger utsatt til på 4. plass i Premier League. Tottenham kommer nemlig raskt bak og mangler bare et poeng på Liverpool. Formen til vertene er som nevnt ikke på topp. På topp er derimot Liverpool når det gjelder å spille uavgjort. Med 8 uavgjort på 19 kamper deler de den tvilsomme førsteplassen sammen med West Bromwich som for øyeblikket ligger nest sist på tabellen.

Men, Liverpool scorer mål, mye mål. Med 41 mål så langt deler de andreplassen med Manchester United på listen over mestscorende lag i Premier League. Liverpool slipper ikke inn fryktelig mye mål heller. På sine 19 kamper har keeperen måtte hente ballen ut av nettet 23 ganger.

7. desember mistet Liverpool to spillere. Emre Can ble suspendert og må stå over frem til 15. februar, samtidig fikk Alberto Moreno en skade som gjør at han står over på usikker tid. I tilleg mangler Adam Bogdan, Joel Matip, Danny Ward og Nathaniel Clyne.

Swansea

Det kan kun gå en vei for Swansea i Premier League. Det er opp. alternativet er ut av ligaen. Med 13 poeng har de sisteplass og med 13 poeng skal det være vanskelig å forbedre dette også. 3 – 4 – 12 er formen, mens målforskjellen er 11 – 26, noe som også gjør de til det minstscorende laget i Premier League.

Formildende er det at Swansea hverken har skader eller suspensjoner, men det ser ikke ut til å kunne hjelpe mot Liverpool.

Liverpool – Swansea odds

Liverpool odds er på 1,16, mens uavgjort betaler 9,00. En seier til Swansea gir hele 19,00 i odds. Det er ingen tvil om at det er Liverpool som er favoritter i møtet og det gjør sitt med oddsen. Men, det finnes andre typer spill på odds som gjør at utbetalingene kan bli høyere. Castbetting er kombinasjoner av forskjelige odds satt sammen til en og det kan sikre deg en storgevinst. For å spille på castbetting trenger du en spillerkonto på bet365 og den ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler