Spilltips: Moi Elyounoussi og Southampton gjester ubeseirede Liverpool

Laget fra Englands solkyst har fått hvilt seg siden mandag mens Liverpool kommer fra en tøff kamp mot Paris Saint Germain tirsdag. Det endte dog med seier, og laget fra Merseyside er i mildt sagt god flyt om dagen.

Liverpool – Southampton
Anfield stadion, Liverpool
Premier League, runde seks
Lørdag klokken 16:00

  • Scorer Liverpool over 2,5 mål? 1.86 i odds hos Unibet!

Det endte med 3-2-seier over laget fra Paris, etter at hjemmelaget først hadde ledet 2-0. Pariserne slo tilbake, men et nydelig skudd fra omtrent 10 meter av Roberto Firmino i sluttminuttene sørget for en fortjent Liverpool-seier.

Southampton på sin side ble ikke kvitt hjemmespøkelset sitt når de dagen før tok imot Brighton på St. Mary’s stadion dagen før. Mark Hughes menn hadde bare vunnet én av ti hjemmekamper før oppgjøret. Og det så ut til å endelig lykkes da man gikk opp i 2-0 takket være Danny Ings, men Brighton ville det annerledes og tok igjen forspranget og sørget for at det endte 2-2. Southampton står dermed med 1-2-2 på sine første fem seriekamper.

Liverpools forrige seriekamp var borte mot Tottenham forrige lørdag, og Firmino og Wijnaldums mål i den første omgangen var nok til å sikre seieren, Spurs Lamela sørget for en redusering på overtid, men det endte 1-2 på Wembley i London.

Så kampens hjemmelag står med seks strake seire i alle turneringer, og har kun sluppet inn to fattige mål så langt i ligaen. Det sørger for tabelledelse sammen med Chelsea, og det er 10 poeng ned til Southampton på trettendeplass.

Moi Elyounoussi Southampton

«Moi» Elyounoussi har kjempet seg inn til en fast plass på Saints, og har gjort sine saker godt i starten av sesongen. (Foto: David Klein/Sportimage/PA Images)

Lagnyheter

Liverpool har selvsagt Alex Oxlade-Chamberlain ute med skade fortsatt, noe han vil være resten av sesongen. Ellers kommer denne kampen for tidlig for Dejan Lovren som har vært ute med en skade siden i sommer, men Adam Lallana kan rekke kampen etter å ha vært ute i litt over to uker med en lyskeskade.

Det er ikke meldt om noen nye skader hos Mark Hughes menn, men dessverre må Danny Ings bli igjen hjemme i Southampton, han har ikke lov til å møte Liverpool som han er på lån fra ut sesongen. Manolo Gabbiadini har slitt med en hamstringsskade men skal være klar til dette oppgjøret.

TV og live stream

TV2 har eksklusive rettigheter til Premier League i Norge og kampen er derfor kun tilgjengelig via deres kanaler. Du kan se kampen enten på TV2 Sport 1, TV2 Sport Premium og på deres strømmetjeneste TV2 Sumo.

Oddstips til kampen mellom Liverpool og Southampton

Liverpool spilte en tøff kamp i midtuken, men var uten spillere som Firmino, Keita og Fabinho i startelleveren. Southampton er uten tap på sine tre siste, men skal få det meget tøft på Anfield. Salah har ikke sett like dominerende ut i starten av sesongen, i motsetning til Firmino. Han ser livsfarlig ut for tiden, og vi ser ikke bort ifra at han scorer i sin fjerde kamp på rad.

Vi går for at Firmino scorer til 2.20 i odds hos Unibet.

Du spiller her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler