Norge New Zealand spilltips live stream

Norge tapte dessverre sin første gruppespillskamp i U20-VM på fredag, men allerede i kveld kommer en ny sjanse til å ta et stort skritt mot avansement når New Zealand venter på motsatt banehalvdel.

Det endte 3-1 til Uruguay i Norges første gruppespillskamp i gruppe C. Det var to vidt forskjellige omganger vi var vitne til fra våre lovende unggutter fredag.

I førsteomgang hadde Norge store problemer med å håndtere lynraske Uruguay-angripere. Nunez og Rodriguez skapte konstant farlige situasjoner ute på høyrekanten, og skapte regelrett hodebry for Evjen, Østigård og Børkeeiet.

Erling Braut Haaland og Norge tok første stikk, trodde vi. Men målet ble dessverre annullert etter en korrekt VAR-avgjørelse, før Nunez og Rodriguez sendte Uruguay til pause med en 2-0-ledelse.

Norge U20 – New Zealand U20
Stadion Widzewa, Lodz
U20-VM, gruppe C
Mandag klokken 20:30

I motsetning til Norge fikk New Zealand en fantastisk start på VM da de knuste Honduras hele 5-0 fredag. Norge bør med andre ord vinne i kveld for å ha sjans på den viktige andreplassen i gruppen.

Tredjeplassen kan også gi avansement, men kun fire av de seks gruppetreerne går videre til åttendedelsfinalene. Alle første- og andreplasser avanserer.

Med en seier i kveld vil Norge passere New Zealand på tabellen i gruppe C, takket være bedre innbyrdes oppgjør. Ender det uavgjort er Norge nødt til å vinne mot Honduras samtidig som New Zealand taper sin siste kamp mot Uruguay.

Forventet lagoppstilling

Norge: Faye Lund; Borchgrevink, Fredriksen, Børkeeiet, Østigård, Evjen; Vetlesen, Svendsen, Markovic; Brynhildsen, Haaland

New Zealand: Woud; Pijnaker, Stanger, Bell, Cacace; Elliot, Just, McCowatt; Singh, Stensness, Waine

TV og Live stream

NRK har sikret seg rettighetene til å sende alle Norges kamper i årets mesterskap i Polen, og dette oppgjøret kan du se på NRK3 og på NRKs nett-TV.

Spilltips: Norge vinner

Vårt spilltips til Norges første kamp gikk dessverre ikke inn, men vi har fortsatt tro på de unge landslagsguttene. Man skal ikke legge alt for mye vekt på det flatterende 5-0-resultatet til New Zealand over Honduras i deres første kamp, Honduras er det klart svakeste laget i gruppen.

Vi tror Norge reiser seg igjen, og vinner denne kampen, som må vinnes for å holde liv i en topp-2 plassering i gruppen.

Norge vinner: 2.07 i odds hos NordicBet!

Registrer deg nå, og få opp til 1000 kroner i gratisspill.

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder