Mjøndalen har hele åtte(!) mann ute med skade drøyt tre uker før seriestart. Den svenske spissen Oke Akpoveta viser seg frem for de brune under treningsleieren i Marbella. 

Mjøndalen og Vegard Hansen må klare seg uten åtte spillere etter ankomst i Sverige. Nå har de brune fløyet inn svenske Oke Akpoveta til lørdagens treningskamp. 

- Akpoveta har vi fulgt i flere år, men det er først nå han har blitt tilgjengelig. Han er med oss nå og spiller kampen på lørdag, så får vi ta en vurdering på søndag hva vi skal foreta oss. Men det er mye som gjenstår før en eventuell overgang, sier sportssjef Kenneth Karlsen til klubbens hjemmesider.

Nigerianeren har vært innom flere klubber i Sverige og Danmark, og spilte i fjor i Helsingborg hvor det ble 8 mål på 23 kamper for de rød.

Ser på treningsopplegget

- At det er kommet såpass mange skader på kort tid gjør at vi nå ser på trenings- og kampopplegget vårt. Hittil er det ingen åpenbare svar, men vi diskuterer en del internt i håp om å unngå dette i fremtiden, forteller Karlsen videre til miffotball.no

På Lørdag møter de Seinajoen fra Finland til treningskamp, og Akpoveta blir trolig å se på topp.

Følgende spillere er ute med skade:

Henrik Gulden, Vetle Dragsnes, Alexander Betten og Mathias Fredriksen, Vamouti Diomande, Jibril Bojang, Erick Sagbakken og Ousseynou Boye.

Spiller du Eliteserien Fantasy? Sjekk ut vårt tips for 1. runde her.

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder