Oppfølger fra forrige møte mellom PSG – Nice?

Paris Saint-Germain – Nice

Torsdag 27/10 kl 20:45

Parc des Princes

Paris Saint-Germain lukter på sjansen til å slå fjorårets 16 kamper uten tap i Ligue 1. Vinnerrekken ble brått avsluttet av en 3 – 1 seier til Nice på Allianz Riviera. Hvordan det går denne gangen ser du på fotball stream.

PSG – Nice

Foruten den nevnte 3 – 1 seieren til Nice har ikke PSG gått på andre tap i disse møtene. Den motstatte kampen på Parc des Princes endte 2 – 2 og det gir PSG 3 – 1 – 1. I Ligue 1 2016/17 var lagene mer jevne, selv om det var relativt stor forskjell på poengene de samlet. Paris Saint-Germain avsluttet sesongen med 87 poeng, 8 poeng bak vinneren Monaco. Nice gjorde det også sterk og havnet på plassen under PSG med 78 poeng. Formen til begge lag var sterke med kun 5 tap for PSG (27 – 6 – 5) og 4 for Nice (22 – 12 – 4).

Paris Saint-Germain

Etter 10 spilte leder nå Paris Saint-Germain med 4 poeng over Monaco. Med kun 2 uavgjort og 0 tap er de også ubeseiret. God form viser de også i Champions League hvor de har vunnet alle tre kampene som er spilt mot Celtic, Bayern Munchen og Anderlecht. Med 12 – 0 i mål viser de at de er en kandidat for Mesterligatittelen i en tøff gruppe. I Ligue 1 har de hittil 31 scoringer og 8 mål mot seg. Med Édinson Cavani ogNeymar er det ingen som scorer mer enn PSG.

En strek i regningen er at Neymar må stå over kampen mot Nice på grunn av suspendering. Ellers mangler PSG ingen spillere.

Nice

I Ligue 1 sliter Nice med å finne vinnerformen. Formen står på 3 – 1 – 6, noe som gir de 14. plass og kun 1 poengs ledelse på Rennes, Amiens, Dijon og Strasbourg. Det går bedre for Nice i Europaligaen hvor de har vunnet over Zulte Waregem og Vitesse, men tapte 1 – 3 hjemme for Lazio. Statistikken over mål i Ligue 1 viser at Nice henger mer bakpå, uten at det ser ut til å hjelpe å demne opp. Mario Balotelli har scoret 5 av Nice’ 13 mål, men det sleppes inn mer en det scores, og de har 16 mål mot seg.

Nice har kun to spillere med skader og det er Wylan Cyprien og Mickaël Le Bihan som begge er ute på ubestemt tid. De har vært ute siden mars og mai.

Live stream Ligue 1

Du kan se PSG – Nice på live stream, og både høsten og vinteren blir fylt med kamper i Ligue 1 som du kan se live på nett. bet365 gir deg full tilgang til de beste kampene dersom du har en aktiv spillerkonto på bettingsiden. Det ordner du deg lett slik:

Hans Nielsen

248 Artikler