Ustoppelige Paris Saint-Germain er storfavoritter på hjemmebane mot Dijon

Paris Saint-Germain – Dijon
Parc des Princes
Ligue 1
Onsdag klokken 21.00

Paris Saint-Germain står med 10 hjemmeseiere på rad så langt i Ligue 1. Mot Dijon er sjansen stor for at de tar sin 11.

Paris Saint-Germain – Dijon

PSG tok seieren i det første møtet mellom lagene på Stade Gaston-Gérard denne sesongen. Her endte det 1 – 2 etter at Thomas Meunier reddet 3 poeng med sin scoring i det 90. minutt. Forrige sesong endte kampene 1 – 3 og 3 – 0 for Paris Saint-Germain. Før dette må vi tilbake til 2011/12 sesongen for å finne kamper mellom lagene. I Ligue 1 vant PSG 2 – 0 og 1 – 2. I tillegg vant de 0 – 1 i Coupe de France. I Coupe de la Ligue vant derimot Dijon 3 – 2 på hjemmebane. Det gir PSG formen 6 – 0 – 1 før dette møtet mot Dijon.

Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain leder med 11 poeng på Monaco og Lyon i Ligue 1. Med formen 17 – 2 – 1 og målforskjell på 59 – 15 er de i en helt egen klasse. Ikke overraskende er det at vi finner tre PSG spillere blant de mestscorende i Ligue 1 heller.

På hjemmebanen Parc des Princes har de til nå vunnet alle sine 10 hjemmekamper og på disse kampene har de scoret 34 mål og kun sluppet inn 7. Uten skader eller suspenderinger skal Paris Saint-Germain kunne forbedre en allerede god statistikk mot Dijon.

Dijon

Det er en forbedring å se hos Dijon fra forrige sesong, men 7 – 4 – 9 er ikke bedre enn at Dijon havner midt på tabellen. Med 25 poeng er det også nok av utfordrere, det er faktisk 5 lag som kan komme seg forbi Dijon i denne runden.

Som Ligue 1 nest dårligste bortelag er også sjansen for at det stor. 1 – 2 – 6 er ikke statistikk som kan vise at dette blir en veldig tøff utfordring for Ligue 1 beste hjemmelag. Det til tross for at Wesley Lautoa er den eneste spilleren som mangler for Dijon.

Se Paris Saint-Germain – Dijon live stream

Dersom du har en aktiv spillerkonto på bet365 kan du se Paris Saint-Germain – Dijon live stream. Som registrert og aktiv oddsspiller får du nemlig tilgang til alle de beste kampene på live stream fra Ligue 1, Seria A, La Liga og Bundesliga. Følg denne fremgangsmåten for å se Paris Saint-Germain – Dijon live stream:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler