Derby de la Côte d’Azur: Se Nice – Monaco live stream fra Coupe de la Ligue

Nice – Monaco
Allianz Riviera
Coupe de la Ligue
Tirsdag klokken 21.00

Derby de la Côte d’Azur er en storkamp i Frankrike, og denne gangen får vi se den live fra Coupe de la Ligue. Monaco er regnet som favoritter, men Nice har hatt et utrolig overtak de siste kampene.

Derby de la Côte d’Azur

Derbyet strekker seg tilbake til 1953 og er en klassiker i Ligue 1. Begge lagene spilte i Le Championat og Ligue 1 mellom 2002 til 2011 og gav årlige derby på den franske rivieraen. Det er ikke bare at begge lagene kommer fra byer som ligger nær hverandre som er viktig i dette derbyet. Prestasjoner innen fotball er minst like viktig som geografien.

Ser vi på alle derbyene som er spilt er det Monaco som med sine 36 seire har overtaket, men i nyere tid har Nice klart å gi virkelig stor motstand. De to siste hjemmekampene for Nice har som nevnt endt med 4 – 0 seire. Men, i løpet av de fem siste kampene er dette de eneste seirene til hjemmelaget som står med formen 2 – 0 – 3 før tirsdagens kamp.

Nice

Nice gjør det noe dårligere i denne sesongen av Ligue 1, og i første Coupe de la Ligue var det med knapp margin at de vant over Lille. Formen i Ligue 1 er 8 – 3 – 8, og med 5 – 1 – 4 er de knapt bedre hjemme denne sesongen.

Det er kun Mickaël Le Bihan som er skadet på Nice. Det har han vært siden midten av mai i fjor, og det skal bety at Nice kan starte med sin vante tropp.

Monaco

Man kan vel egentlig ikke si at 13 – 2 – 4 er dårlig, men det er svakere enn hva Monaco presterte i fjor, men da satte de også inn en real vinnermarsj mot slutten av sesongen. 5 – 1 – 3 er hva de har klart å få i stand på bortebane.

Monaco har heller ingen nye skader, Gabriel Boschilia er eneste spiller som må stå over. Boschilia har vært ute siden november, og det er ikke kjent når ha ventes tilbake.

Se Nice – Monaco live stream

Derby de la Côte d’Azur i Coupe de la Ligue er verdt å få med seg, og det er fullt mulig å se Nice – Monaco live stream på nett. Det eneste du trenger er en aktiv spillerkonto på bet365. Da får du tilgang til kamper i både Coupe de la Ligue og Ligue 1. Her er fremgangsmåten for å kunne se live fotball på nett:

Hans Nielsen

248 Artikler