Live stream Amiens – Paris Saint-Germain i Coupe de la Ligue

Amiens – Paris Saint-Germain
Stade de la Licorne
Coupe de la Ligue
Onsdag klokken 21.05

Paris Saint-Germain virker ustoppelige denne sesongen. Spillet i Ligue 1 og gruppespillet i Champions League har kun ført til tap i to kamper. At resultatet blir noe annet enn seier til PSG virker ikke veldig sannsynlig.

Amiens – Paris Saint-Germain

Det blir sesongens andre møte mellom lagene på onsdag kveld. Første kampen ble spilt på Parc des Princes i Ligue 1 og endte med en forventet seier til Paris Saint-Germain. Før dette har de bare spilt mot hverandre en gang, dette var på Stade de la Licorne og endte med en 0 – 1 seier til PSG i Coupe de France 2007/08.

Amiens

Amiens rykket opp fra Ligue 2 etter forrige sesong, og selv om de ser ut til å sikre seg videre spill i Ligue 1 neste sesong er det vanskelig å kalle resultatene så langt gode. Formen er på 6 – 3 – 10, og hjemmebane har ikke gitt store fordelen. Her er formen 4 – 1 – 4. Formen ser også ut til å være i fritt fall med 4 Ligue 1 tap på rad. I Coupe de la Ligue har de spilt to kamper, som begge endte med 2 – 1 seier til Amiens. Første kamp var borte mot Troyes, mens andre kamp ble spilt hjemme mot Tours.

Amiens mangler en spiller, Quentin Cornette, som har vært ute med skade siden 2. desember.

Paris Saint-Germain

For PSG ser ting helt motsatt ut. Her vinnes det meste. I Ligue 1 har de kun tapt 1 av 19 kamper. Det tapet kom på bortebane mot Strasbourg. PSG spilte også borte mot Strasbourg i sin hittil eneste Coupe de la Ligue kamp, her fikk de hevn og vant kampen 2 – 4. I Champions League gruppespillet kom det eneste tapet mot Bayern München, også det på bortebane.

Uten skader og med en form som gjør Paris Saint-Germain nærmest uovervinnelige skal de sikre seg en grei seier mot Amiens.

Amiens – Paris Saint-Germain live streaming

bet365 er en bettingside som tilbyr spillerne sine live streaming av fotballkamper, blant annet fra Coupe de la Ligue og Ligue 1, sammen med kamper fra Bundesliga, La Liga og Serie A. For å se live streaming på nett trenger du en aktiv spillerkonto og det ordner du ved å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler