Livestream Villarreal mot bortesvake Levante i La Liga

Villarreal – Levante
Estadio de la Cerámica
La Liga
Lørdag klokken 18.30

Villarreal har sjansen til å dytte unna Sevilla som ligger to poeng bak, og ta innpå Real Madrid som har ett poengs ledelse. Hverken Real eller Sevilla har vunnet noen av de tre siste kampene og for Levante står det enda dårligere til.

Villarreal – Levante

I det 88. minutt avgjorde José Luis Morales kampen som ble spilt på Levantes hjemmebane Ciudad de Valencia. Nå er det Villarreal som har fordel av hjemmebane og det skal de kunne dra nytte av. Ser vi på de fire siste oppgjørene før dette er vertenes form 3 – 0 – 1 og Levante har ikke vunnet på Estadio de la Cerámica siden 2011.

Villarreal

Rúben Semedo, Nicola Sansone og Roberto Soriano gikk alle ut med skader i desember og sitter fortsatt på skadebenken sammen med Bruno Soriano og Andrés Fernández. På tross av en lengre skadeliste har Villarreal ikke tapt en kamp på de fire siste kampene og for hele sesongen er formen på 9 – 4 – 6. 4 – 2 – 2 i hjemmeform viser at Villarreal ikke har stålkontroll, men det ene tapet kom mot Barcelona som ennå ikke har tapt en eneste kamp, og det andre tapet kom mot Sevilla. Målforskjellen hjemme er på 15 – 10, og det viser at Villarreal er et langt bedre lag på hjemmebane enn hva Levante er borte med 5 – 10.

Levante

3 – 9 – 7 er sammenlagtformen for Levante og det holder til 16. plass. Med Alavés kun 2 mål bak, og 2 poeng ned til Deportivo La Coruña på nedrykksplass skal det likevel finnes motivasjon til å gi Villarreal en utfordring. På bortebane er formen 1 – 5 – 2, så det spørs om motivasjon kan være nok. Det selv med en langt kortere skadeliste enn hva Villarreal har. For Levante er det kun Iván López og Alex Alegría som fortsatt er ute med skader.

Se Villarreal – Levante live fotballstream

bet65 har et stort utvalg av odds og gir samtidig sine aktive oddsspillere tilgang til live fotballstream på nett. Har du en aktiv spillerkonto på bet365 kan du følge live stream fra serier som La Liga, Serie A, Ligue 1 og Bundesliga. Følg disse trinnene for å se Villarreal – Levante live fotballstream på lørdag:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler