Villarreal – Leganés live stream fra Copa del Rey 8. delsfinale

Villarreal – Leganés
Estadio de la Cerámica
Copa del Rey
Onsdag klokken 19.30

Villarreal viser bedre form på eget gress, enn hva Leganés gjør på bortebane. Det ser uansett ut til å bli en jevn kamp på Estadio de la Cerámica onsdag kveld.

Villarreal – Leganés

Villarreal og Leganés har allerede spilt to kamper mot hverandre i 2017/18 sesongen, og i begge oppgjørene er det Leganés som har hatt fordel av hjemmebane. I La Liga endte det 3 – 1, mens første kamp i Copa del Rey endte 1 – 0. I forrige La Liga sesong sikret Villarreal seg tre poeng på eget gress, mens det ble 0 – 0 og poengdeling på Leganés hjemmebane. Før dette har ikke lagene spilt mot hverandre siden 1999/2000 i Segunda Division. Her tok begge lagene hver sin hjemmeseier.

Villarreal

I Copa del Rey har Villarreal kun spilt to kamper mot Ponferradina, som endte med 1 – 0 tap på bortebane og 3 – 0 seier hjemme, sammen med 1 – 0 tapet for Leganés på bortebane i forrige kamp av 8. delsfinalen.

I La Liga henger Villarreal med i toppen, men med 28 poeng og 6. plass er det en utsatt posisjon på tabellen. Formen sammenlagt er 8 – 4 – 6, mens det på hjemmebane står 4 – 2 – 2. Det understreker det vi ser i Copa del Rey, nemlig at Villarreal er et lag som aller helst vil spille hjemme. OG det skal de gjøre mot Leganés.

Villarreal har ikke fått noen nye skader siden bortekampen mot Leganés. Men, fortsatt er det 5 spillere som er ute på skadebenken. Det gjelder for Andrés Fernández, Bruno Soriano, Rúben Semedo, Nicola Sansone og Roberto Soriano.

Leganés

Leganés har som Villarreal også bare spilt tre kamper i Copa del Rey. Første to kampene var mot Real Valladolid. Disse oppgjørene endte med 1 – 2 borteseier og 1 – 0 hjemmeseier for Leganés. Med hjemmeseieren over Villarreal fremstår Leganés som et sterkere lag, i alle fall i Copa del Rey.

I La Liga er det derimot Villarreal som gjør det best. Leganés har formen 7 – 3 – 7 og 9. plass. Når det gjelder bortekamper er formen 3 – 1 – 5, som kan tyde på at denne kampen kan ende i Villarreals favør.

Leganés har heller ingen nye skader, og mangler derfor bare Jon Ander Seantes og Darko Brasanac før denne kampen mot Villarreal.

Se Villarreal – Leganés live stream

Gjestene skal ha en sjanse mot Villarreal, selv om det ser ut til at hjemmeseier er mest sannsynlig. Det gjør at dette fort kan bli en spennende kamp, og du kan se Villarreal – Leganés live stream på nett. Det eneste du trenger er en aktiv spillerkonto på bet365 og det ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler