Live stream Valencia – Las Palmas’ 3. møte for sesongen

Valencia – Las Palmas
Mestalla
Copa del Rey
Tirsdag klokken 21.30

Oppgjøret i Copa del Reys 8. delsfinale går mellom et topplag og et bunnlag fra La Liga. Selv om vinnerformen nesten er det totalt motsatte av hva Las Palmas har å vise til, må Valencia ikke ta for lett på denne motstanderen.

Valencia – Las Palmas

Første runde av 8. delsfinalen i Copa del Rey ble spilt på Estadio de Gran Canaria, og vertene Las Palmas gikk opp i ledelse etter 36 spilte minutter. Ledelsen klarte de også å holde lenge. Det var ikke før i det 85. minutt at Rodrigo klarte å utligne til poengdeling. I kampen de har spilt i årets La Liga sesong endte det 1 – 0 for Valencia med fordel av hjemmebane. Legger vi statistikken for alle de fem siste kampene på bordet står det 1 – 1 – 3 til Valencia.

Valencia

Selv om tallene ikke er i Valencias favør når vi ser på tidligere oppgjør, er det mye som tyder på at ting har snudd. Fra å avslutte forrige La Liga sesong på 12. plass er de nå på 3. plass. På hjemmebane i La Liga har de også vist sterk form, 10 kamper har gitt 7 seire, 2 uavgjort og 1 tap. I Copa del Rey vant de 0 – 2 borte over Real Zaragoza, før de vant 4 – 1 over de på hjemmebane.

Det har ikke blitt noen nye skader for Valencia siden forrige møte, noe som betyr at det bare er Jeison Murille og Carlos Soler som er ute. Det betyr at de kan stille med samme lag som i kampen som endte 1 – 1, men det spørs om bare hjemmefordel er nok mot Las Palmas.

Las Palmas

I La Liga har Las Palmas kun vunnet 1 av 9 bortekamper. Det var mot Málaga i runde 3 i en kamp som endte 1 – 3. I Copa del Rey har Las Palmas så langt bare spilt en bortekamp, det var mot Deportivo La Coruña og her ble kampen avsluttet med resultatet 1 – 4. Når Las Palmas hadde fordel av hjemmebane endte det 2 – 3. Det kan tyde på at det er en del flaks innblandet i spillet til Las Palmas.

Siden kampen mot Valencia er det kommet to nye skader, Sergi Samper og Pedro Bigas gikk begge nylig ut med skader, fra før mangler også Michel.

Valencia – Las Palmas live stream

Det ligger an til å bli en jevn kamp mellom Valencia og Las Palmas og man kan ikke utelukke at gjestene kan flakse seg til en seier som tar de videre i Copa del Rey. Et spennende oppgjør blir det i alle fall og det er verdt å følge live på nett. Med en aktiv spillerkonto på bet365 får du tilgang til Valencia – Las Palmas live stream, og her er fremgangsmåten for å få det:

Hans Nielsen

248 Artikler