Kan Sevilla sette en stopper for Cádiz? Se Sevilla – Cádiz live stream

Sevilla – Cádiz
Estadio Ramón Sánchez Pizjuán
Copa del Rey
Torsdag klokken 19.30

Cádiz tapte 1 – 2 på hjemmebane mot Real Betis, men hentet seg inn med en 3 – 5 seier på bortebane. Nå har Sevilla ledelsen med 0 – 2, det kan bli for vanskelig å hente inn.

Sevilla – Cádiz

I nyere tid har Sevilla og Cádiz kun spilt to kamper. Sist var den nevnte Copa del Rey kampen hvor Sevilla vant 0 – 2 på bortebane. Før dette spilte de en treningskamp i 2014 på Estadio Ramón de Carranza hvor Sevilla vant 0 – 3. I sesongen 2005/06 møttes lagene både i Primera Division og i Copa del Rey. På hjemmebane spilte Sevilla 0 – 0 både i La Liga og i Copa del Rey. Når Cádiz hadde fordel av hjemmebane endte det først 3 – 2 i Copa del Rey og 0 – 4 i La Liga.

Sevilla

Som topplag i La Liga har Sevilla bare spilt mot et annet lag i copa del Rey før Cádiz. Mot Cartagena vant Sevilla først 0 – 3 på bortebane, før de tok 4 – 0 seier på bortebane.

I La Liga holder Sevilla seg i toppen, men det mangler litt for å hevde seg blant de aller beste. Formen så langt er på 9 – 2 – 7, og med 6 – 2 – 1 peker det meste mot at Sevilla skal ha en god sjanse til en ny seier mot Cádiz. Det er heller ingen nye skader, som betyr at det kun er Daniel Carriço og Nicolás Pareja, som begge har vært ute siden september som ikke kan spille.

Cádiz

I Copa del Rey har Cádiz vist god form. Første kamp på hjemmebane mot Almería endte 1 – 0. Det ble fulgt opp med en ny 1 – 0 hjemmeseier over Osasuna. I kampen på hjemmebane mot Real Betis endte det 1 – 2, men Cádiz reddet seg utrolig nok inn med 3 – 5 seier på bortebane i det omvendte oppgjøret.

Det går veien i Segunda Division, med formen 11 – 6 – 4 har de 2. plass, og Cádiz har ikke tapt på de 10 siste kampene. Ser vi på bortestatistikken har de 5 – 2 – 3. Ikke lovende, men de har vist at de kan overraske. I desember forsvant edt re spiller med skader. Det gjelder for José Mari, Khalifa Sankaré og José Ángel Carrillo.

Live stream Sevilla – Cádiz

Med en aktiv spillerkonto på bet365 kan du se Sevilla – Cádiz live stream, sammen med alle de beste kampene fra Copa del Rey og La Liga. For å komme i gang med live fotball på nett kan du følge denne fremgangsmåten:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler