Se Real Sociedad – Barcelona live stream på søndag kveld

Real Sociedad – Barcelona
Anoeta
La Liga
Søndag klokken 20.45

Barcelona er ustoppelige og har 18 La Liga kamper på rad uten tap denne sesongen. Real Sociedad ligger i en klynge med lag hvor det kan komme store endringer uten poeng.

Real Sociedad – Barcelona

Forrige sesong møttes lagene både i La Liga og for kvartfinale i Copa del Rey. I Copa del Rey tok Barca først seieren på bortebane, før de fulgte opp med 5 – 2 seier på hjemmebane. I La Liga endte det derimot med poengdeling på Anoeta, før Barcelona vant 3 – 2 på hjemmebane. Sist Real Sociedad vant over Barcelona var i den siste kampen mellom lagene i La Liga 2015/16. Real Sociedad vant da 1 – 0 på hjemmebane.

Real Sociedad

3 – 3 – 3 hjemme og 6 – 5 – 7 lover ikke godt for Real Sociedad mot La Ligas suverent beste lag denne sesongen. Det har også blitt lengre mellom seierene for Real Sociedad, som nå kun har en seier på sine 7 siste kamper.

Iñigo Martínez er nyeste skade for Real Sociedad, som nå mangler fire spillere. Martinez er ventet tilbake 29. januar. Adnan Januzaj, Alberto de la Bella og Imanol Agirretxe er fortsatt ute.

Barcelona

Med 9 poeng ledelse på Atlético Madrid som ligger på andreplass er Barcelona uangripelige, og med formen 15 – 3 – 0 er det ingenting som tyder på at dette skal forandres. På bortebane er de også et farlig lag. Formen er på 7 – 2 – 0, og med 19 – 3 er de også La Ligas beste bortelag.

Det er ingen nyheter om skader eller suspensjoner for Barcelona. Det betyr at Umtiti, Coutinho og Alcacer er ute med skade, og Nelson Semedo er fortsatt suspendert.

Se Real Sociedad – Barcelona live stream

Barcelona skal kunne ta sin 19. La Liga seier denne sesongen uten store problemer mot Real Sociedad og du kan følge kampen live. For å se Real Sociedad – Barcelona live stream trenger du en aktiv spillerkonto på bet365. Det ordner du raskt ved å følge disse trinnene:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler