Live stream Real Madrid – Villarreal fra Santiago Bernabéu

Real Madrid – Villarreal
Santiago Bernabéu
La Liga
Lørdag klokken 16.15

Skal Real Madrid holde på Champions League-plassen må de ha poeng for å holde unna Sevilla. Villarreal er derimot truet av Eibar som kan ta Europaliga-plassen.

Real Madrid – Villarreal

Det er første kamp mellom Real Madrid og Villarreal denne sesongen. Sist kamp ble spilt på Estadio de la Cerámica. Real Madrid lå under 2 – 0, men klarte å hente seg inn og vinne kampen 2 – 3. På Santiago Bernabéu endte det 1 – 1. Ser vi på de fem siste kampene er det Real Madrid som har tallene i sin favør med 2 – 2 – 1.

Real Madrid

Real Madrid mangler en del på formen i forhold til sist sesong, men henger med i toppen. Med 32 poeng har de 4. plass, men det er 5 poeng opp til Valencia og kun 3 poeng ned til Sevilla. Med kun 17 spilte kamper har de like vel en fordel av at de andre har spilt en kamp mer. Formen er på 9 – 5 – 3, noe som betyr at de allerede etter 17 spilte kamper har tapt like mye som helle forrige sesong. Hjemme på Santiago Bernabéu er formen 5 – 2 – 2.

Rett før nyttår ble Karim Benzema skadet, og han står over frem til 21. januar. 5. januar ble også Sergio Ramos skadet, og han er ikke tilbake før 18. januar. Daniel Carvajal er fortsatt suspendert og kan ikke spille før 15. februar.

Villarreal

Villarreal har også en svakere form enn hva de hadde forrige La Liga sesong. Med 28 poeng fra formen 8 – 4 – 6 ligger de utsatt til på 6. plass. Opp til Sevilla er det kun 1 poeng, men det er også bare 1 poeng ned til Eibar som kan ta over Europaliga-plassen til Villarreal. Borteformen er heller ikke allverdens for Villarreal. Her står det 4 – 2 – 4, noe som kan komme til kort mot Real Madrid.

Det har kun kommet en ny suspensjon for Villarreal og ingen nye skader. Victor Ruiz må stå over frem til 14. januar etter gule kort. Når det gjelder skader er fortsatt Roberto Soriano, Nicola Sansone, Ruben Semedo, Bruno Soriano og Andres Fernandez ute.

Se Real Madrid – Villarreal live stream

Med en aktiv spillerkonto på bet365 får du tilgang til La Liga live stream på nett. I tillegg til La Liga, kan du også se Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og flere andre europeiske toppserier. Du kan se Real Madrid – Villarreal live stream ved å følge denne fremgangsmåten:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler