Se Real Betis – Getafe på live stream

Real Betis – Getafe

Estadio Benito Villamarín

Fredag 21.00

Real Betis trenger poeng for å klatre opp på en plass til Europaligaen neste sesong. Hjemme mot Getafe skal de ha en god sjanse til å klare det.

Real Betis – Getafe

I de fem siste møtene har det endt 2 – 0 – 2, og det er kun blitt hjemmeseire. Getafe har ikke tatt mer enn 1 poeng på Estadio Benito Villamarin siden 2010 i Copa del Rey og det ser ut til at det kan drøye litt til. I La Liga har 44% av kampene endt med hjemmeseier denne sesongen og i fjor endte hele 47% av kampene med seier til hjemmelaget.

Real Betis

Vertene har formen 5 – 1 – 4 så langt i denne sesongen av Primera Division. På hjemmebane er det La Ligas 4. beste lag og har kun tapt en kamp mot Valencia på eget gress. De 4 andre kampene har endt med seier. Med hjelp fra Spanias 4. mest scorende spiller, Antonio Sanabria, har de scoret 19 mål og fått 18 mot seg. Mot Getafes 13 – 11 tyder det på at de skal kunne gi gjestene en skikkelig utfordring.

Real Betis mangler for tiden 4 spillere som alle er ute med skader. Nylig gikk Joel Campbell ut med skadet ankel og det er usikker på når han spiller igjen. Videre er Riza Durmisi fortsatt ute, men skal kunne spille igjen etter denne runden. Zouhair Feddal og Cristian Tello mangler også og begge er usikre på når de er ventet tilbake.

Getafe

Med 3 – 3 – 4 har Getafe en foreløpig 11. plass, 4 poeng bak Real Betis.Plasseringen er usikker for det skiller bare 11 poeng ned til 16. plass og 6 poeng ned til Las Palmas på nedrykksplass. Det skal gi Getafe motivasjon til kampen. På bortebane kan det likevel bli tøft å ta 3 poeng, borte står Getafe med formen 1 – 3 – 1. Seieren kom mot Leganés i runde 3.

Getafe mangler to spillere, Dani Pachero og Jefferson Montero. Spillerne som har vært ute siden august og september er begge usikre på når de blir å se på banen igjen.

Se Real Betis – Getafe på live stream

Kampen mellom Real Betis og Getafe er tilgjengelig på live fotball stream hos bet365. Den norske bettingsiden gir alle sine aktive spillere tilgang til de beste kampene fra europeisk toppserier. Når du har en aktiv spillerkonto kan du se Serie A, Bundesliga, Primera Division og kamper fra mange andre serier. For å åpne din konto slik at du kan se fotball live stream på nett trenger du bare å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler