Live stream Real Betis – Athletic Bilbao

Real Betis – Athletic Bilbao
Estadio Benito Villamarín
La Liga
Fredag klokken 19.30

Athletic Bilbao har falt godt på tabellen fra forrige sesong. Veien ned fra 7. til 14. plass er tøff. Men, selv om det har blit mye poengdeling i de siste kampene ser ting ut til å snu.

Real Betis – Athletic Bilbao

Det var Athletic Bilbao som vant sist møte mot Real Betis, men det var i forrige sesong på San Mamés. Denne sesongen har gitt Athletic mye tøffe utfordringer. Det motsatte møtet på Estadio Benito Villamarín ble da også vunnet av Real Betis i La Liga 2016/17. Går vi litt lengre tilbake i tid er det Athletic Bilbao som skiller seg klart best ut med formen 4 – 0 – 1 mot Real Betis.

Real Betis

Real Betis har ingen komfortabel ledelse på Atheltic Bilbao. Det er kun 3 poeng som skiller, og med Bilbaos 1 mål bedre målforskjell kan rekkefølgen skiftes etter denne kampen. 6 – 3 – 7 står det så langt og på hjemmebane er det 4 – 2 – 2 som gjelder. Her er målforskjellen 17 – 13, mot Bilbaos 11 – 14 på bortebane.

Real Betis har fått tre nye skader i desember. Det er Andrés Guardado, Juan Narváez og Ryad Boudebouz som har tatt plassene på skadebenken, sammen med Joel Campbell og Antonio Sanabria som har vært ute siden oktober og november.

Athletic Bilbao

4 – 6 – 6 plasserer Atheltic Bilbao på 14. plass, med 6 poeng ned til nedrykk. Samtidig er det ikke mer enn 6 poeng opp til Villarreal på 6. plass og en plass i Europa neste sesong. På bortebane går et faktisk litt bedre for Atheltic Bilbao, men 2 – 2 – 4 er langt fra noen garanti for en seier over Real Betis. Bilbao har ikke tapt på sine siste fem kamper, men samtidig har det kun blitt en seier. Likevel er det en forbedring fra Athletic Bilbaos 11 første kamper som gav 6 tap.

I desember har Bilbao fått en lengre skadeliste. I løpet av de første 8 dagene gikk Ander Iturraspe og Kepa Arrizabalaga ut, 17. desember fulgte også Mikel Belnziaga etter. Fra før manglet Iker Muniain og Yeray Álvarez.

Se Real Betis – Athletic Bilbao live fotballstream

Real Betis – Athletic Bilbao kan bli et jevnt oppgjør, det er ingen tvil om at det er ting som peker i begge retninger før denne kampen. Har du en aktiv spillerkonto på bet365 får du tilgang til Real Betis – Athletic Bilbao live stream, og det ordner du enkelt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler