Stream fotballkampen mellom Rayo Vallecano og Almeria

Almeria rykket ned fra Primera division i 2015 og året etter fulgte Rayo Vallecano etter. Med kun en plassering som skiller lagene på tabellen ser det ut til at det kan bli hard kamp om poengene i torsdagens kamp.

Rayo Vallecano – Almeria

Etter at begge lagene kom til Segunda Division i 2016 har de hatt 3 innbyrdes oppgjør, 2 i Segunda og 1 i Copa Del Ray. Alle oppgjørene er vunnet av Rayo, men ser man på siste kamp som ble spilt i februar ble denne kampen vunnet etter et uheldig selvmål av Fran velez. Ser man på formen er det ikke mye som skiller disse to lagene. Rayo har hittil en form på 3 – 3 – 2, mens Almeria kan vise til 3 – 2 – 3. På hjemmebane har Rayo 2 – 1 – 1, mens Almeria stiller med 1 – 1 – 2.

Fordel på hjemmebane

Med 48 % hjemmeseiere i Segunda er det klart at Rayo Vallecano har en fordel med at kampen spilles på Estadio de Vallecas. Motivasjonen for å ta 3 poeng på hjemmebane bør også være til stede, med tanke på at Rayo i dag ligger på en 9. plass og kun 3 poeng bak serieleder Osasuna som møter Albacete. Rayo møtte også nylig Huesca som ligger på 3. plass og tapte der 2 – 1 på bortebane, sammenligner man det med Almerias 3 – 0 tap på hjemmebane stiller Rayo Vallecano sterkt.

Almeria

Med 11 poeng og en plassering midt på tabellen befinner Almeria seg i en utsatt posisjon. Ned til lagene under nedrykkstreken er det nemlig ikke mer enn 3 poeng. Når de møter Rayos toppscorer Oscar Trejo som liker seg på hjemmebane har de en stor oppgave foran seg, spesielt med tanke på at Almeria kun har scoret to mål på bortebane.

Manglende spillere

For hjemmelaget er det kun en spiller som garantert ikke stiller, og det er angrepsspilleren Javi Guerra som har stått over 2 kamper. Bortelaget Almeria har ingen skadede eller suspenderte spillere.

Stream fotball

Med VM spillet som nærmer seg en pause er det straks tid for europeisk toppfotball og det blir alltid bedre underholdning når man kan streame fotball på nett. Dersom du vil se norsk Eliteserie kan du lese vår artikkel om hvordan du kan streame fotball i Norge. Er det hovedsaklig europeiske klubber du vil se, kan bet365 gi deg fotball stream så lenge du har registrert en aktiv spillerkonto hos dem.

Registrer deg på bet365

Å få tilgang til det beste utvalget av odds på nettet og streaming av fotball trenger du kun å fullføre tre enkle steg. Det fikser du enkelt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler