Se Osasuna – Albacete på nett

Så langt har Osasuna kun tapt en kamp, men spilt flere uavgjorter, Albacete har gjort det dårligere og på en tabell hvor det skiller få poeng er dette en viktig kamp for begge lag.

Osasuna – Albacete

Forrige møte mellom lagene var i Copa Del Rey 2017/2018 og endte 3 – 2 etter ekstraomganger. Osasuna som er det sterkeste laget lå lenge under for Albacete, men i det 90. minutt utlignet Xisco til 2 – 2, mens Quique avgjorde kampen 3 – 2 etter 97 spilte minutter.

Siden 2014 har lagene møttes i Segunda Division 4 ganger og kampene har endte med 2 seiere til begge lag. Det kan legges til at alle seirene var på hjemmebane for både Osasuna og Albacete.

El Sadar

I en liga hvor kampene hittil har endte med over 48 % hjemmeseiere er det ingen tvil om at Osasuna har en fordel med å spille på El Sadar. Stadion som ble bygget i 1967 kan ha opptil 18 761 tilskuere på kampene til det tidligere Primera Division laget som nå jakter opprykk fra Segunda Division.

Men, Segunda Division er langt fra ferdigspilt og under Osasuna er det flere utfordrere som kan klarte flere posisjoner på en jevn tabell. Ned til 10. plass skiller det kun 3 poeng.

Osasuna har så langt kun et tap mot Cultural Leonesa i Segunda Division. Det har også blitt 3 uavgjort og 4 seire. Selv i en liga hvor hjemmebane ser ut til å være en stor fordel, har Osasuna hengt litt igjen på El Sadar med 2 seire og 2 uavgjort på 4 spilte kamper.

Albacete

Etter å ha spilt seg opp fra Segunda Division B har Albacete møtt tøffere motstand i årets sesong. På 8 kamper viser formen 2 – 1 – 5, som har gitt dem 7 poeng og en plassering under nedrykksstreken. Med 7 poeng har de alikevel muligheter til å komme seg opp på trygg grunn med en seier i denne kampen, men med 0 – 1 – 3 form på bortebane kan det vise seg å bli utfordrende.

Se fotballkamp på nett

Spiller du odds på nett hos bet365 får du mulighet til å se utvalgte fotballkamper på nettet. Her får du nemlig tilgang til streaming av de største ligaene og seriene i Europa når du har plassert noen bets på oddsen eller har penger på spillekontoen din.

Odds på kampen

Som nevnt trenger du en aktiv konto på bet365 for å kunne streame fotball. Det fikser du enkelt ved å åpne en konto og gjøre et innskudd. Du får da også tilgang til høy odds og live oppdateringer på alle de viktigste kampene:

Hans Nielsen

248 Artikler