Copa del Rey: Numancia – Real Madrid live stream

Numancia – Real Madrid
Nuevo Estadio Los Pajaritos
Copa del Rey
Torsdag klokken 21.00

For Real Madrid endte de to kampene mot Fuenlabrada til slutt 4 – 2 sammenlagt, men det viser at Copa del Rey kampene kan gå begge veier. Nå står Segunda Division laget Numancia for tur, det blir første møte siden 2009.

Numancia – Real Madrid

Relevans er kanskje ikke det man tenker først på når man ser på historikken fra tidligere oppgjør mellom Numancia og Real Madrid. Siden 1999 har det nemlig bare vært tidvise møter i Primera League. På disse 8 kampene står Numancia med formen 1 – 1 – 6. Men, historie er histore.

Numancia

Etter fire spilte kamper i Copa del Rey står det 2 – 2 – 0 til Numancia om vi kun ser på fulltid. uavgjortene kom i kampen mot Málaga på bortebane, og mot Sporting Gijón borte. Her stod det 1 – 1 på etter fulltid og etter ekstraomganger. Først etter straffespark hadde Numancia sikret seg seieren med 1 – 3.

I Segunda Division henger Numancia med blant topp 5. Det er heller ikke mye som skiller topplagene i Segunda Division. Real Oviedo leder med 1 mål, mens Rayo Vallecano har lik poengsum og målforskjell. Helt på topp har vi Huesca med 39 poeng og 4 poeng ledelse på Numancia. 2. plassen tilhører Cadiz. Formen til Numancia i Segunda Division er litt så som så med 10 – 5 – 5, men på hjemmebane står det sterke 8 – 0 – 2.

Det er ingen nye skader for Numancia, noe som betyr at det kun er Unai Medina og Pere Milla som er ute i denne kampen.

Real Madrid

Real Madrid har en kamp mindre enn de andre i La Liga, på tross av det har de 4. plassen. Det er et stykke unna forrige sesong som ble avsluttet på 1. plass. Formen viser også at Real Madrid ikke helt henger med. 9 – 4 – 3, er langt unna forrige sesongs 29 – 6 – 3.

Helt mørkt ser det ikke ut dog, i gruppespillet for Champions League kom de seg videre med 2. plass i en tøff gruppe med Tottenham og Borussia Dortmund.

Real Madrid mangler kun en spiller, og det er Karim Benzema som gikk ut 30. desember. Han blir ikke å se spille igjen før 21. januar og står dermed over begge kampene mot Numancia.

Live stream Numancia – Real Madrid

Har du en aktiv spillerkonto på bet365 får du tilgang til fotball livestreaming av de beste kampene fra de største seriene og ligaene i Europa. Noen av kampene du kan følge på fotball livestreaming er oppgjør i Bundesliga, La Liga, Ligue 1 og Serie A. Copa del Rey er selvsagt ikke noe unntak. For å se Numancia – Real Madrid live stream trenger du bare å følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler