Live stream det spennende oppgjøret mellom Celta Vigo og Real Madrid i La Liga

Celta Vigo – Reral Madrid
Estadio Balaidos
La Liga, runde 18
Søndag klokken 20.45

Real Madrid har havnet bakpå i kampen om ligagullet med Barcelona. Søndag bør de vinne borte mot Celta Vigo, som holdt nettopp Barcelona til uavgjort i cupen denne uken. Les mer og få live stream til kampen her.

Flott mål av dansk landslagsstjerne

Begge kampens klubber kommer fra første kamp i åttendelsfinalen av den spanske cupen, Copa del Rey, i midtuken. Real Madrid møtte Numancia på bortebane mens Celta Vigo tok imot Barcelona på hjemmebane.

Og Celta Vigo gjorde en god figur mot La Liga-lederne som stilte uten sin største stjerne, Messi, fra start. Jose Arnaiz ga gjestene ledelsen etter 15 minutter, men danske Pione Sisto sørget for uavgjort med et flott skudd fra nesten død vinkel etter 31 minutter.

Betydelig lettere motstand sørget for at Real Madrid til slutt vant komfortabelt 3-0 etter scoringer av Gareth Bale på straffe i første, før Isco og Borja Mayoral scoret kampens to siste mål i kampens to siste minutter. Numancias Diamanka fikk rødt kort etter 60 minutter.

Knust av erkerivalene

Og Real Madrid bør fortsette å finne fotballkamper, også mot Celta Vigo denne helgen. Forrige ligakamp endt med et stygt 0-3-tap på hjemmebane for ligaleder Barcelona.

Det betyr at Real Madrid nå er hele 14 poeng bak Barcelona på en fjerdeplass, dog med en kamp mindre spilt. På tredje ligger Valencia med sine 34 poeng mens Atlético Madrid innehar andreplassen med 36 poeng.

Celta Vigo på sin side er på en ellevteplass med 21 poeng. Det er dog kun seks poeng opp til Villareal på sjetteplass, den nederste plassen som gir plass i neste års Europa League.

Ned til Deportivo La Coruña på attende plass, den øverste nedrykksplassen, er det også seks poeng. Så at Celta Vigo fortsatt har mye å spille for kan det ikke være noe tvil om.

Tidligere møter

Totalt 40 ganger tidligere har de to klubbene møttes i alle turneringer de siste 25 årene, og ikke overraskende er det Real Madrid som har best tall å vise til.

Men Celta Vigo har ikke gjort seg helt bort gjennom årenes løp, med sine 12 seire har de halvparten så mange som Real Madrid som har stukket av med seieren 24 ganger, kun fire kamper har endt med uavgjort.

Forrige sesong vant Real Madrid begge La Liga-oppgjørene, 2-1 hjemme og hele 4-1 i tilsvarende oppgjør. Men Celta Vigo trakk det lengste strået da de møttes i Copa de l Reys kvartfinaler med 2-1 borte og 2-2 hjemme.

Skader og suspensjoner

Celta Vigo-manager Eduardo Berizzo kan glede seg over at troppen er fri for skader og suspensjoner to dager før kampstart. Vi vil oppdatere om det skulle komme rapporter om noe annet opp mot avspark.

For Real Madrid sin del på Zinedine Zidane sette opp en startellever uten Karim Benzema på topp. Franskmannen er ute til slutten av måneden med en hamstringskade.

I tillegg er høyreback Daniel Carvajal suspendert grunnet det røde kortet han fikk i forrige ligakamp mot Barcelona.

Hvordan ser man kampen i Norge med live stream?

Det er fine muligheter for deg som ønsker å live streame spansk La Liga i Norge. Bet365 har denne og resten av kvartfinalene tilgjengelig kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

live streamer du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler