Live stream første møte på 13 år mellom Levante – Leganés

Levante – Leganés
Ciudad de Valencia
La Liga
Tirsdag klokken 21.30

Leganés befinner seg på midten av tabellen, men har en kamp mindre spilt. På de siste seks kampene er det ingen i La Liga som har vist dårligere form. Det ser ut til å bli en jevnt oppgjør som du følger på live stream.

Levante – Leganés

Det begynner å bli lenge siden Levante og Leganés spilte sammen i Segunda Division 2003/04 som var siste møte mellom lagene. Her spilte de sammen i 7 sesonger tilbake til 1996/97, kun avbrutt av 1998/97 hvor Levante hadde rykket ned.

Formen fra møtene er 4 – 4 – 6, men for en seier til Leganés på Ciudad de Valencia må vi helt tilbake til 2002, hvor Leganés vant 1 – 2.

Tøft i La Liga

3 – 8 – 5 og 15 – 22 gir 15. plass for Levante, og det er ikke mer enn 5 poeng mer enn Alavés som ligger under nedrykkslinja. I bunnen av tabellen på La Liga er det tett, noe som både er truende og kan gi muligheter for Levante. Under finner vi nemlig Deportivo La Coruña med 15 poeng og Espanyol med 17 poeng og kun 1 mål for lite til å ta igjen Levante. Over derimot finner vi 3 lag med 18 poeng og 3 lag med 20 poeng, noe som gir muligheter for et hopp oppover.

På hjemmebane har Levante kun vunnet 2 kamper, og har 3 uavgjort og 4 tap. Men, det begynner å bli en stund siden sist hjemmeseier de kunne notere seg etter kampen i runde 5 mot Real Sociedad.

Levante har også en lengre skadeliste hvor Enis Bardhi er siste nytt. Det er også dårlig nytt siden dette, sammen med José Luis Morales, er toppscoreren på laget. I tillegg mangler Cheick Doukouré, Roger Martí, Alex Alegría og Iván López.

God start, men…

Leganés har 3 poeng ledelse og 5 mål å gå på mot Levante. Formen 6 – 2 – 7 er marginalt bedre enn hva vertene har, men målforskjellen på 12 – 14 er noe annet. I løpet av de 9 første kampene kom Leganés seg gjennom med kun 2 tap, men de har virkelig snudd. På de 6 siste står det nemlig kun 1 seier og 5 tap.

På bortebane er formen 3 – 0 – 5, og Leganés har 6 – 8 i målforskjell, noe som kan gi en fordel med Levante som mangler en toppscorer.

Skadelisten til Leganés er lang den og, men det mangler ingen toppscorere. 26. november forsvant Dimitrios Siovas, Darko Brasanac og Ezequiel Muñoz på ubestemt tid, og fra før manglet Jon Ander Serantes, Omar og Martin Mantovani.

Levante – Leganés live stream

Dersom du har en aktiv spillerkonto på bet365 kan du streame fotball på nett. Følger du denne fremgangsmåten kan du se La Liga, Ligue 1, Serie A, Bundesliga og fotball fra flere andre serier:

Hans Nielsen

248 Artikler