Live stream Levante – Espanyol fra Copa del Rey

Levante – Espanyol
Ciudad de Valencia
Copa del Rey
Torsdag klokken 19.30

Levante har overtaket på Espanyol etter å ha slått de 1 – 2 på bortebane i 8. delsfinalens første kamp. Med fordel av hjemmebane skal de kunne seile videre mot kvartfinalen.

Levante – Espanyol

1 – 2 endte den omvendte kampen, men Levante lå under 1 – 0 før José Luis Morales utlignet på straffespark. Den endelige avgjørelsen kom i det 74. minutt signert av Ivi. Lagene har også hatt et møte i årets sesong av La Liga, kampen ble spilt på RCDE Stadium og endte målløs. I sesongen 2015/16 ble det også spilt tre kamper. Første møte var i La Liga på RCDE Stadium, hvor det ble poengdeling med resultatet 1 – 1. En knapp uke etter denne kampen møttes lagene i Copa del Rey og her tok Espanyol en 2 – 1 hjemmeseier. Siste kampen i La Liga endte med 2 – 1 seier til Levante på eget gress.

Levante

Ser vi bort fra første kampen mot Espanyol i Copa del Rey har Levante kun spilt mot Girona. Her endte det 0 – 2 på bortebane, men på Ciudad de Valencia klarte ikke Levante å sikre seg en seier. Kampen endte til slutt 1 – 1, og det var først i det 74. minutt at Levante klarte utligne Gironas ledelse.

I Serie A sliter Levante og befinner seg nede på 16. plass. Totalt er formen 3 – 9 – 6, og hjemme er det ikke stort bedre med 2 – 4 – 4. Selv uten nye skader kan det bli en utfordrende kamp for Levante. Spillerne som mangler fortsatt er Iván López, Alex Alegría og Chema.

Espanyol

Det går ikke strake veien for Espanyol i Copa del Rey heller. De første kampene i runde 4 ble spilt mot Tenerife og endte 0 – 0 på bortebane, mens det på eget gress endte 3 – 2. Her tok det ikke mer enn 10 minutter før Tenerife gikk i ledelsen, og Espanyol trengte 26 minutter for å hente det inn igjen. I andreomgang satte de derimot opp farten og tok ledelsen 2 – 1 etter 57 spilte minutter og 3 – 1 i det 90. minutt. Kampen var likevel ikke over, for kort tid etter fikk Tenerife inn et mål og det sto 3 – 2, som ble det sluttresultatet.

Med 6 – 5 – 7 er Espanyol et lite stykke foran Levante i La Liga. Ser man på statistikken fra bortebane ser det derimot mørkt ut. Her er det 1 – 4 – 4 som gjelder.

Sergio Sanchez er siste spiller ute med skade, men dette skjedde i november, så i praksis er det lite endringer. I tillegg mangler Jairo Morillas som har vært ute siden april.

Se Levante – Espanyol live stream

Har du en aktiv spillerkonto på bet365 kan du se Levante – Espanyol live stream, sammen med alle de beste kampene fra både La Liga og Copa del Rey. Her er fremgangsmåten du kan følge for å få fotball live stream på nett:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler