Se Leganés – Real Madrid live stream fra Copa del Rey kvartfinalen

Leganés – Real Madrid
Estado Municipal de Butarque
Copa del Rey
Torsdag klokken 20.00

Leganés reddet så vidt videre spill i Copa del Rey borte mot Villarreal. Nå venter det langt tøffere motstand, men med sviktende form for Real Madrid kan sjansen være stor nok.

Leganés – Real Madrid

Leganés – Real Madrid skulle egentlig spilt i La Liga 17. desember, men den kampen ble utsatt. Det betyr at Copa del Rey kvartfinalen er lagenes første møte denne sesongen. Siste møter var i forrige La Liga sesong. Her vant først Real Madrid 3 – 0 på hjemmebane, før de tok tre nye poeng fra Leganés på bortebane i kampen som endte 2 – 4. Før dette spilte de mot hverandre i Copa del Rey 2004/05 hvor Real Madrid vant 1 – 2 borte, og i Copa del Rey 2003/04 hvor det endte 3 – 3 på Estado Municipal de Butarque.

Leganés

Leganés avsluttet forrige sesong på 17. plass, kun 4 poeng over nedrykksplass. I La Liga 2017/18 spiller de langt bedre. Men formen 7 – 3 – 8 er lagt fra godt nok til å hevde seg helt i toppen. Hjemme har de gjort det bedre og her står det 4 – 2 – 2. I Copa del Rey har det stort sett gått på skinner. Mot Real Valladolid endte det med seier i begge oppgjørene som endte 1 – 2 og 1 – 0. Mot Villarreal vant Leganés 1 – 0 på hjemmebane, men tapte 2 – 1 på bortebane og ble så vidt reddet av bortemål.

Det er ikke rapportert om nye skader for Leganés, dermed er det bare Jon Ander Serantes og Alexander Szymanowski som fortsatt er ute med skader.

Real Madrid

Real henger med i toppen av La Liga med 4. plass, men det er urovekkende at de kun har vunnet en av sine fem siste kamper. På bortebane er formen 4 – 3 – 1, som bare er litt bedre enn hva Leganés har vist hjemme. I Copa del Rey har Real Madrid ennå ikke tapt en kamp, men det har kommet to heller overraskende uavgjort så langt. Fuenlabrada var første motstander og Real vant 0 – 2 på bortebane, hjemme derimot endte det med 2 – 2 uavgjort mot Segunda División B laget. Mot Segunda División laget Numancia fikk Real en ny borteseier i kampen som endte 0 – 3, før hjemmekampen endte med en ny 2 – 2 uavgjort.

I januar har Marcos Llorente og Sergio Ramos blitt skadet. Ramos er ventet å være kampklar mot Leganés. I tillegg er Karim Benzema fortsatt ute, men er ventet tilbake 21. januar.

Se Leganés – Real Madrid live stream

Real Madrid er favoritter, men det kan likevel bli en tøff kamp. Med en aktiv spillerkonto på bet365 kan du følge fotballkampen direkte fra Copa del Rey. Følg denne fremgangsmåten for å se Leganés – Real Madrid live stream:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler