Tre tette for Girona – Levante

Levante besøker Girona på Estadio Montivili på torsdag kl 20:30. En og en halv uke senere er det på an igjen, denne gangen i Primera Division, før returen i Copa del Rey kommer tre uker senere.

Girona – Levante

Det er første gang lagene møtes i Copa del Rey. Girona har aldri kommet seg lengre enn til 3. runde tidligere, mens gjestene har vunnet Copa del Rey i 1937. Lagene møttes i forrige sesong da begge spilte i Segunda Division. Begge kampene endte 2 – 1 med seier til hjemmelaget. Likevel kan vi si at Levante utklasset Girona med 84 poeng og formen 25 – 9 – 8 totalt i Segunda Division, mot 20 – 10 – 12 og 70 poeng.

På de fem siste oppgjørene er det også Levante som gjør det best, med 3 – 1 – 1.

I Primera Divison har lagene enda ikke møttes, men Girona står med formen 2 – 3 – 4, mot Levantes 2 – 5 – 2. Mindre forskjell blir det om vi ser på scoringer og mål mot seg. Da finner vi at Levante har 9 – 11, mens Girona har 9 – 14. For Gironas del har 4 av disse målene kommet fra Christian Stuani, mens det er Enis Bardi og José Luis Morales, med tre mål hver som scorer for Levante. Hva som veier tyngst av to toppscorere eller fordel av hjemmebane finner vi snart ut av år vi ser kampen på live stream.

Skader

Vertene mangler tre spillere og nyeste skade er angrepsspilleren Eloi Amagat som sliter med ankelskade. Han har stått over en kamp og det er usikkert når han kommer på banen igjen. Pedro Alcalá og Marc Muniesa er også fortsatt skadet. Alcalá blir tidligst å se i slutten av november, mens Muniesa er usikker.

Levante har ingen nyere skader, men fortsatt mangler Jason, Nano, Roger Martí og Iván López.

Se Girona – Levante på live stream

Copa del Rey er en av turneringene bet365 tilbyr sine spillere å se på live stream. Det betyr at dersom du har en aktiv spillerkonto på bettingsiden vil du kunne se kampen mellom Girona – Levante live på nett. I tillegg til Copa del Rey får du også tilgang til de beste kampene i italiens Serie A, tysk Bundesliga og flere andre som sikrer deg topp underholning. bet365 er også kjent som bettingsiden med best utvalg av odds på nett. For å komme i gang med odds på bet365 og live stream er det bare å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler