Se Espanyol – Atlético Madrid på live fotball stream

Espanyol – Atlético Madrid
RCDE Stadium
La Liga
Fredag klokken 21.30

Det er bare Atlético Madrid og Barcelona som har klart å komme unna tap i denne sesongen av La Liga. Opp til Barcelona mangler Atlético 6 poeng og nå har de sjansen til å minske Barcas ledelse.

Espanyol – Atlético Madrid

Atlético Madrid har ikke tapt på RCDE Stadium siden 2013, selv om det har vært noen poengdelinger i disse møtene. Forrige kamp mellom Espanyol og Atlético Madrid ble også spilt på RCDE og her endte det 0 – 1. På de fem siste kampene står det 0 – 2 – 3, noe som legger en demper på håpet til Espanyol om å ta poeng mot ubeseirede Atlético Madrid på eget gress.

Espanyol

Forrige sesong ble avsluttet på 8. plass, men nå må Espanyol ta seg til takke med 16. plass, kun 5 poeng over nedrykksplass. Formen på 4 – 5 – 7 er trist lesning når man sammenligner med fjorårets 15 – 11 – 12. På RCDE Stadium går ting litt bedre, men 4 – 1 – 3 kan komme til kort mot Atlético Madrid på fredag kveld i kampen du ser på live stream.

Siden sist kamp er Víctor Sánchez suspendert, mens det ikke har kommet nye skader. Det betyr at det kun er Sergio Sánchez og Jairo Morillas som sitter på Espanyols skadebenk.

Atlético Madrid

Med 3. plass i forrige La Liga sesong kvalifiserte Atlético Madrid seg til Champions League gruppespillet, men her ble Chelsea og Roma for tøffe. Derfor blir Atlético Madrid å se i Europaligaen. I årets La Liga klaffer det virkelig, 36 poeng gir 2. plass og gir rom for spill i Champions League neste sesong, men både Valencia og erkerival Real Madrid har mulighet til utfordre Atlético Madrid.

Formen på 10 – 6 – 0 er det lite å utsette på, men det scores lite mål. Til nå har nemlig Atlético Madrid kun 25 mål, mens de har 7 mot seg. Nå kan det legges til at ligaen blir avgjort på poeng og ikke mål, men Atlético skiller seg ut blant lagene på Champions League plass siden de er eneste laget som ikke har scoret 30 eller mer.

1. desember røyk Nico Gaitán ut emd skade og det samme gjorde José Giménez den 11. desember. Disse to er de eneste spillerne som er ute for Atlético Madrid før kampen mot Espanyol.

Espanyol – Atlético Madrid live stream

Det gjelder ikke bare å ta poeng for å hindre at Barcelona rykker i fra, det er like viktig for Atlético Madrid å sikre at Real Madrid og Valencia ikke kommer nærmere. Du kan følge oppgjøret mellom Espanyol og Atlético Madrid på live stream om du har en aktiv spillerkonto på bet365. Det ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler