Atleticos 11. kamp uten tap?

Deportivo La Coruna – Atletico Madrid

Riazor

Lørdag 16.15

Atletico Madrid har så langt ikke tapt en eneste kamp i Primera Division. På bortebane trives de godt og har vunnet 3 kamper og spilt 3 uavgjort, med 10 mål på bortebane scorer de nesten like mye på andres gress, som Deportivo La Coruna har gjort hele sesongen.

Deportivo La Coruna – Atletico Madrid

1 – 1 endte forrige møte i Primera Division 2016/17. På de fem sise står vertenes form mot Atletico Madrid 0 – 2 – 3. Ser vi på de 21 møtene de har hatt på Riazor har Deportivo La Coruna vunnet 8 kamper, mens 8 har endt emd uavgjort og 5 med tap.

Deportivo La Coruna

Deportivo La Coruna hanglet seg gjennom forrige La Liga sesong og havnet på 16. plass, kun 5 poeng over nedrykk. Denne sesongen går det rimelig likt, med 3 – 2 – 5. Hjemme på Riazor har de 2 – 0 – 3. Selv om det ble uavgjort sist de møtte Atletico på Riazor skal det bli tøffere denne gangen.

Rubén Martínez og Carles Gil er fortsatt ute med henholdsvis skade i fingeren og lyskestrekk.

Atletico Madrid

Ting går ikke veien for Atletico i Champions League. Så langt står de med 3 uavgjort og 1 tap. Det tyder på at Atletico må finne seg i Europaligaspill denne sesongen. Da er det langt hyggeligere i årets Primera Division hvor de så langt ligger på 4. plass og har med det en forløpig plass i neste sesong av Champions League.

Med 5 – 5 – 0 og 15 – 6 i målforskjell er de kun et mål bak byrivalen Real Madrid på tabellen. Det er ingen tvil om at det skal kunne virke som en god motivator foran kampen. På bortebane har de 3 – 3 – 0 og 10 – 4 som tyder på at de skal kunne gi Deportivo La Coruna en real utfordring.

Atletico mangler Koke og Yannick Carrasco med skader. Begge er usikre med tanke på spill igjen. Nytt er at Stefan Savic må stå over på grunn av suspensjon.

Se Deportivo La Coruna – Atletico Madrid live stream

Er du aktiv spiller på bet365 får du tilgang til kampen mellom Deportivo La Coruna – Atletico Madrid på live fotballstream. For å få tilgang til denne og mange andre kamper i europeisk toppserier trenger du bare å følge disse raske trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler