Barcelona sikter seg inn på tre sikre poeng mot Levante

Barcelona – Levante
Camp Nou
La Liga
Søndag klokken 16.15

Levante på sin side derimot befinner seg farlig nær bunnen av tabellen med kun tre poeng ned til nedrykksplass.

Barcelona – Levante

Barcelona har ikke hatt problemer med å hamle opp med Levante tidligere, og det har blitt tre poeng til Barcelona i alle de fem siste kampene. I La Liga 2013/14 er sist Levante klarte å få en poengdeling, skal vi se på seier må vi helt tilbake til 2004 når lagene møttes i Copa del Rey 2003/04.

Barcelona

Med 45 scoringer på 17 kamper har Barcelona også en solid posisjon som mestscorende lag i La Liga. Valencia kommer på andre plass med 36 mål. Med to av de tre beste La Liga toppscorerne er det kanskje ikke annet å vente.

Med 45 poeng etter å ha spilt 17 kamper uten tap stiller de også i en egen klasse i La Liga. Det er 9 poeng ned til andreplass, og formen er knallsterk med 14 – 3 – 0. På hjemmebane har de også god kontroll med 7 – 1 – 0.

I desember ble Paco Alcácer og Samuel Umtiti skadet og ingen rekker kampen. Paco Alcácer er likevel ventet tilbake i neste runde av La Liga. I tillegg til to skader er det også to suspensjoner. Det er Nélson Semedo og Sergio Busquets, førstnevnte er ute på usikker tid, mens Busquets skal være klar til neste runde også.

Levante

Gjestene har ikke funnet seg helt til rette i La Liga og det skal ikke mange flere feilskjær til før en plass i Segunda Division er fremtiden. 3 – 9 – 5 er prestasjonen så langt, og på bortebane er det knapt bedre med 1 – 5 – 1. Med 15 mål i løpet av 17 kamper har heller ikke Levante scoret mer totalt en hva Messi har klart på egenhånd.

Å ha en av sine fem beste toppscorere ute med skade kan ofte by på problemer, men for Levantes del merkes det nok lite at Chema ikke stiller mot Barcelona. Roger Martí, Alex Alegría og Iván López er fortsatt ute med skader. 8. januar er José Campaña og Enis Bardhi tilbake etter suspensjon, de betyr at de ikke kan stille i denne runden.

Barcelona – Levante live stream

La Liga, Serie A, Ligue 1 og Bundesliga, sammen med mange andre europeiske topppserier er tilgjengelig på live stream dersom du har en aktiv spillerkonto på bet365. For å se Barcelona – Levante live stream trenger du bare å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler