Athletic Bilbao tar i mot sølvplasserte Sevilla i La Liga lørdag

Athletic Bilbao – Sevilla
San Mamés, Bilbao
Lørdag klokken 13.00

Athletic Bilbao har fått en skuffende start på sesongen og skal lørdag bryne seg mot andreplasserte Sevilla på hjemmebane. Les mer og få live stream til kampen her.

Ikke vunnet på seks kamper

Athletic kommer fra en rekke med fem kamper uten seier i ligaen, og serierunden før landslagspausen ble det et 3-2 tap borte mot Valencia.

Klubbens forrige seier kom i den tredje serierunden hjemme mot nyopprykkede Girona, og laget ligger på trettendeplass med åtte poeng etter syv serierunder.

Inaki Williams

Inaki Williams er Athletic Bilbaos store stjerneskudd, og var blant annet linket til Liverpool i sommer.

Her kan du lese deg opp på hvordan du streamer fotball i Norge på nett.

Målfattig når Sevilla spiller

Sevilla ligger på sølvplass før denne serierunden og laget har vunnet fem av syv kamper i starten av sesongen. De to andre har endt med én uavgjort og étt tap.

Tapet kom for to serierunder siden mot Atletico Madrid på deres nye hjemmearena, Wanda metropolitano, i en kamp som endte med 2-0 til hjemmelaget.

Men selv med fem seire har det ikke blitt scoret mye mål i Sevillas første ligakamper for sesongen. Kun ni for og tre i mot er fasit så langt, 33% av Sevillas mål kom i 3-0 seieren hjemme mot Eibar.

Tidligere møter

De to lagene har møtt hverandre 42 ganger tidligere i La Liga siden sesongen 1993/94, med Sevilla som det beste laget historisk sett med sine 19 seire.

Athletic Bilbao har vunnet 12 av dem mens 11 har endt med uavgjort. Med Athletic Bilbao som hjemmelag har de vunnet 10, mens fire har endt med uavgjort og suv med Sevilla-seier.

I forrige sesong vant Athletic Bilbao tilsvarende oppgjør med 3-1, mens Sevilla vant sin hjemmekamp 1-0.

Skader og suspensjoner

Lørdagens hjemmelag har Iker Muniain ute med en kneskade nesten hele sesongen, han er ventet tilbake i slutten av mars neste år. I tillegg er Yeray Alvarez fortsatt uaktuell grunnet testikkelkreft og Oscar de Marcos er ute i uviss tid med en ankelskade.

For Sevilla sin del er Daniel Carrico og Nicolas Pareja begge ute med forskjellige skader og er ikke tilgjengelig til kampen mot Athletic.

Jesus Navas

Jesus Navas returnerte fra Manchester City til gamleklubben Sevilla i sommer.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Om du ønsker å se storkampen mellom Atletico Madrid og Barcelona på nye Wanda Metropolitano med live stream i Norge så sender bet365 kampen via sin live streamingtjeneste kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet det siste døgnet.

Har du ikke en konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så kan du se denne kampen, de fleste andre fra La Liga og tusenvis av andre kamper fra blant annet Serie A, Bundesliga, Ligue 1 og Eredivisie.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler