Alavés og Sevilla spiller om viktige poeng på Mendizorroza

Alavés – Sevilla
Mendizorroza
La Liga
Søndag klokken 16.15

Alavés har hatt en skuffende sesong så langt og har kun vunnet 5 av sine 18 spilte kamper. Med 15 poeng og 18. plass er det kort vei til Segunda Division.

Alavés – Sevilla

Forrige sesong i La Liga gikk langt bedre for Alavés, men det bli likevel lite poeng i møtene mot Sevilla. På hjemmebane ble det 1 – 1, mens Sevilla tok en 2 – 1 seier når de hadde fordel av hjemmebane. Før dette er det en stund siden lagene spilte mot hverandre. I La Liga 2005/06 endte edt med 2 – 1 seier til Alavés på hjemmebane, mens Sevilla tok 2 – 0 hjemmeseier. Hjemmeseire ble det også i 2002/03, hvor Alavés først vant 1 – 0, mens Sevilla tok 3 poeng etter å ha levert 3 – 2 på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Alavés

Det er langt mellom lyspunktene for Alavés i La Liga, selv om det ser ut til å kunne snu. Sesongen startet med 6 strake tap, men nå har det begynt å bli flere seire. På sine fem siste kamper har de vunnet tre. Formen sammenlagt er 5 – 0 – 13. Med 15 poeng har de en komfortabel ledelse på Malaga og Las Palmas som begge har 11 poeng. Det er heller ikke mer enn 1 og 3 poeng opp til Deportivo La Coruña og Levante.

Det er ingen nye skader for Alavés, noe som betyr at det kun er Carlos Vigaray og Héctor Hernández som er ute på skadebenken. Derimot er Alexis suspendert etter gult kort i forrige kamp mot Atheltic Bilbao. Alexis er tilbake 15. januar.

Sevilla

Det står om viktige poeng også for Sevilla som med 29 poeng holder 5. plass og en mulig tur til Europaligaen neste sesong. Under kommer Eibar og Villarreal med 27 og 28 poeng, som betyr at begge kan utfordre Sevilla om de ikke tar poeng. Real Madrid holder 4. plassen og har 29 poeng, men har samtidig bare spilt 17 kamper.

Det kan virke som om Sevilla sliter for tiden. Formen sammenlagt er 9 – 2 – 7, og det har kun blitt en seier på de fem siste kampene. På bortebane er formen 3 – 0 – 6.

Daniel Carriço og Nicolás Pareja er de eneste som er ute med skader.

Live stream Alavés – Sevilla

Sevilla er favoritter hos bookmakerne, men det kan fort bli en jevn kamp. Det gjør at den er verdt å følge på live stream. Med en aktiv spillerkonto på bet365 får du tilgang til La Liga live stream, og kampen mellom Alavés – Sevilla følger selvsagt med. Følg denne fremgangsmåten for å se Alavés – Sevilla live stream på søndag:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler