Seier til NY Rangers og Zuccarello i 3. runde

Det skulle ikke gå mer enn to og et halvt minutt før Rangers spilleren Brady Skjei sendte Rangers i ledelse. Det skjedde relativt lite i kampen og neste scoring kom ikke før i 3. omgang.

NY Rangers – Montreal Canadiens

Zuccarello som nettopp ble utnevnt til assisentkaptein spilte i 22 minutter og det bidro til at han fikk mest spilletid. De viktigste spillerene var derimot målvalten Henrik Lundquist og Mika Zibanejad. I løpet av kampen reddet den svenske keeperen Lundquist hele 34 skudd, og det var svenske Mika som avgjorde kampen med 2 – 0 i etter drøye 9 minutters spill inn i siste omgang av kampen som kunne streames på nett.

I tidligere kamper har Rangers tapt mot både Toronto Maple Leafs og fjorårssesongens dårligste lag, Colorado Avalanche. Om NY Rangers har funnet tilbake til vinnerformen kan vi snart finne ut av når de møter St Louis Blues på tirsdag.

Norsk ishockey

I helgen ble det spilt flere kamper i Getligaen og på tabeltoppen er ting som før runde 10 ble spilt. Frisk Asker leder nå med 25 poeng, etter at de vant 2 – 1 mot Stavanger Oilers etter straffer. På de tre neste plassene finner vi fortsatt samme lag og i samme rekkefølge. Storhamar spilte mot Vålerenga og hadde full kontroll på kampen som endte 5 – 1. Kampene for Sparta Sarpsborg mot Stjernen endte slaget om Østfold 3 – 0, mens Lillehammer slo Manglerud Star 5 – 3 på bortebane.

Getligaen runde 11 og 12

Runde 11 spilles torsdag 12. oktober, mens runde 12 spilles i helgen 14. – 15. oktober. Kampoppsett for runde 11 er Kongsvinger mot Frisk Asker, Stjernen møter Manglerud Star og Vålerenga mot Lørenskog. Kampen det er knyttet mest spenning til er nok Vålerenga – Lørenskog. Vålerenga ligger på nest siste plass og har 8 poeng så langt, 2 poeng foran Kongsvinger og 1 poeng bak Stjernen. På de fem siste kampene har Vålerenga vunnet 3 kamper, mens Lørenskog på 5. plass kun har vunnet to kamper. Lørenskog har så langt spilt inn 13 poeng og blir tett fulgt av Stavanger Oilers med 12 poeng. Sjansen til å klatre er ikke til stede for Lørenskog, opp til Lillehammer på 4. trengs det nemlig 8 poeng.

I runde 12 som spilles på lørdag og søndag har vi kampene Lørenskog – Storhamar og Sparta Sarpsborg mot Kongsvinger på lørdagen, mens Frisk Asker møter Vålerenga, Lillehammer spiller mot Stjernen og Manglerud Star møter Stavanger Oilers. I begge rundene møter ligaleder Frisk Asker to bunnlag og det blir spennende å se om Frisk kan sikre sitt overtak i Getligaen mot disse.

Odds på NHL og Getligaen

Med odds på nett har man store muligheter til å få mer ut av ishockeykampene som spilles både her hjemme og over Atlanteren i NHL. bet365 er kanskje mest kjent for odds på fotball, men de tilbyr også et rikt utvalg av odds på ishockey. For å spille med den beste oddsen trenger du en konto registrert på bet365 og det fikser du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler