Martinsen signerer for Chicago Blackhawks og Zucca blir kaptein

Da ser det faktisk ut til at vi kan se to norske spillere i NHL møtes på isen i duell i sesongen 2017/2018.

Andreas Martinsen

Andreas har nettopp signert for Chicago Blackhawks og skal nå spille for farmerlaget Rockford Icehogs i AHL. Forwarden trenger fortsatt en arbeidstilatelse før han kan begynne å spille, men det skal være en enkel sak. Chicago Blackhawks er et av de beste lagene og har vunnet Stanley Cup senest i 2015. Til sammen har de tatt pokalen 6 ganger. For Martinsen betyr det at han nå må spille seg opp fra farmerlaget i AHL til Chicago Blackhawks NHL lag, men det er ingen tvil om at veien til det er kortere fra Rockford Icehogs, enn fra Laval Rockets. Til sammen har Martinsen spilt 119 NHL kamper og samlet 18 poeng for Colorado Avlanche og Montreal Canadiens.

Chicago Blackhawks

Blackhawks har vunnet Stanley Cup i 2015, 2013, 2010, 1961, 1938 og 1934. I årets sesong får de en tøff start hvor de møter Pittsburgh som vant cupen i forrige sesong. Kampene til Chicago Blackhawks vises på Viaplay sli at du kan streame ishockey kamper på nettet. Chicago Blackhawks møter også New York Rangers den 15. november og da får vi se Mats Zuccarello spille som assistent kaptein for Rangers.

Rockford IceHogs

iceHogs begynte sitt spill i AHL i 2007/2008 sesongen. Laget startet i 1995 under navnet Cincinnati Mighty Ducks som det gikk under frem til 2005/2006 sesongen. Uten affiliaten Detroit Red Wings gikk laget videre til en sesong uten spill på grunn av for lagt salg av sesongkort. I 2007 ble laget kjøpt opp og flyttet til Rockford hvor det fikke navnet IceHogs. Nå er IceHogs farmer laget til Chicago Blackhawks.

Mats Zuccarello Aasen

Zucca har nettopp blitt utnevnt til å være assistent kaptein for New York Rangers. Det er en stor bragd som også er historisk. Han er nemlig den andre norske ishockeyspilleren i NHL som får denne rollen. Espen Shampo Knutsen var første nordmann som fikk denne rollen. Shampo spilte da for Colombus Blue Jackets. Med 383 kamper, 86 mål og 176 assists er det velfortjent og det viser at New York Rangers virkelig setter pris på å ha en så god spiller i stallen. I de to siste sesongene har Mats Zuccarello vært den spilleren som har fått flest poeng for Rangers.

New York Rangers

Rangers spiller på den store og kjente stadion Madison Square Garden og utover høsten og vinteren kan vi se Mats Zuccarello spille sine hjemmekamper som assistent kaptein her. Første møte for Rangers er Colorado Avalanche. Kampen spilles torsdag 5. oktober og med Viaplay kan du streame Rangerskampen på nett.

Odds på NHL

Med Zuccarello som assistent kaptein på New York Rangers og gode sjanser for at Andreas Martinsen snart kan dukke opp på Chicago Blackhawks er det rom for spennende oddsspill på kamper som kan streames. bet365 er en bookmaker som tilbyr både vanlig og live odds på ishockey i NHL. De er spesielt dyktige på live odds og tilbyr flere ulike markeder som kan gi deg ekstra spenning når du ser NHL kamper på nett. For å spille odds på NHL trenger du en konto hos bet365. Det ordner du på tre enkle steg:

Hans Nielsen

248 Artikler