Manchester United tar i mot Burton Albion i Ligacupen

Manchester United er klar for sin første kamp i årets Ligacup når de tar i mot Burton Albion på Old trafford i den tredje runden. Les mer og finn live stream til kampen her.

Imponerende sesongstart

Manchester United har startet årets sesong meget godt med fire seire på de fem første serierundene i Premier League. Senest i helgen ble Everton nedsablet med 4-0.

Antonio Valencia åpnet showet allerede etter fire minutter med et flott volleyskudd fra utenfor sekstenmeteren. Men det skulle gå 79 minutter før det neste målet kom når Lukaku spilte fri Mkhitaryan på venstresiden. Og armeneren er sikker som banken alene mot Pickford og setter ballen i det lengste hjørnet.

Ett minutt før slutt setter Lukaku en enkel ball i nettet med bredfoten før Anthony Martial sørger for at sluttresultatet blir 4-0 når han sitter et straffespark sikkert i mål på overtid.

Manchester United leder dermed Premier League sammen med byrival Manchester City. De to klubbene har lik poengsum og målforskjell.

Her kan du lese mer om hvordan man finner live stream i Norge.

Nære på å rykke ned i fjor

Burton havnet til slutt på 52 poeng og tjuendeplass i Championship i fjor, det var étt lite poeng over nedrykksplass. Laget rykket opp forann den forrige sesongen.

I år har de startet med å vinne to, spille to uavgjort og tape fire på de første åtte rundene, det plasserer dem på nittendeplass og det ser ut til at laget også i år må kjempe om å holde plassen i den nest øverste engelske divisjonen.

United er regjerende mestere

United starter turneringen som regjerende mestere etter at dem slo Southampton 3-2 i finalen på Wembley i fjor, Ibrahimovic ganger to og Lingard sørger for United-seier.

Det var den femte gangen Manchester United vant turneringen, de løftet også trofeet i 1992, 2006, 2009 og 2010.

Burton Albion på sin side har aldri kommet seg forbi tredje runde, og laget må virkelig være på sitt beste om de skal ha noe håp om å komme seg til fjerde runde onsdag og dermed slå klubbrekorden.

Old Trafford

Kampen spilles på Old Trafford i Manchester.

Tidligere møter

De to lagene har kun møttes ved to anledninger tidligere. Begge kampene var i FA-cupen tilbake i 2006 når den turneringen fortsatt hadde både ute og hjemmeoppgjør i alle rundene.

Det var da tredje runde og det var ikke overraskende Manchester United som gikk seirende ut, de spilte 0-0 borte før de vant greit med 5-0 hjemme.

Skader og suspensjoner

Hjemmelaget må selvsagt fortsatt klare seg uten Zlatan Ibrahimovic som fortsatt prøver å komme seg etter kneskaden han fikk på slutten av forrige sesong. Siste prognoser sier at han er tilbake en gang i desember.

I tillegg er Paul Pogba ute i flere uker med en hamstringskade og Marcos Rojo er ute til desember med en kneskade.

Burton på side side har kun en spiller i førstelagstroppen som er skadet, det er Liam Boyce som er ute til omtrent februar med en kneskade.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Bet365 kommer til å sende flere av de største lagene sine kamper denne runden av Ligacupen på sin live streamingstjeneste, blant annet Manchester United – Burton Albion.

Det eneste du behøver for å se kampen kostnadsfritt er å ha en aktiv konto hos bet365. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto følger du de enkle stegene nedenfor:

Så ser du Engelsk Ligacup, La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A og tusenvis av andre fotballkamper i løpet av sesongen, helt kostnadsfritt.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler