Stream kampen mellom Willem II – Heerenveen

Willem II – Heerenveen

Koning Willem II Stadion

Eredivisie

Lørdag klokken 18:30

Lørdag kveld møter driblekongen Martin Ødegaard og toppscoreren Morten Thorsby et Willem II som så langt står med fire strake tap og en seier. At seieren var mot det enda svakere Roda ser ikke ut til å hjelpe Willem II når de skal møte de to norske vikingene.

Driblekongen

Martin Ødegaard har gått en lang vei siden forrige sesong og det viser seg i statistikken. Den unge spilleren har nå i snitt seks driblinger pr kamp, noe som faktisk er nok til å sende han opp på en sterk 2. plass på listen over mest dribleglade spillere i Nederland. I fjor var dette tallet på 2,3 driblinger pr kamp. Foran ham finner vi Amin Younes på Ajax.

Med en kamp mot et heller svakt Willem II kan Martin Ødegaard få en god sjanse til å forbedre statistikken sin enda mer.

Toppscorern

Morten Thorsby er hittil i sesongen på en delt 3. plass over flest scoringer i Eredivise med sine fire mål på fem kamper. Felles for alle målene til Thorsby er at de er satt på bortebane. Opp til 1. plass på toppscorerlisten mangler det to scoringer. Med 1,33 mål i snitt på bortebane har Morten Thorsby ikke bare en god sjanse til å klatre på listen over toppscorere, men også å gjøre et godt hopp opp mot toppen.

Willem II – Heerenveen

Willem II har så langt fire tap og en seier på sine første kamper i 2017/18 sesongen og det plasserer dem nest nederst i Eredivise. Heerenveen stiller nesten motsatt med tre seire og to uavgjort. Med 11 poeng samlet så langt holder det til 4. plass, bak tre lag som alle har 12 poeng. Motivasjonen for en seier før lørdagens fotballkamp bør altå være veldig stor.

Kampen spilles på Koning Willem II Stadion i Tilburg, klokken 18:30 lørdag den 23. september. Stadioet ble bygget I 1995, modernisert i 2000 og har plass til 14 637 tilskuere.

Tidligere oppgjør

Willem II har møtt Heerenveen 44 ganger siden 1993/94 sesongen i Eredivise. Siden den gang har Willem II sikret seg 16 seire, mot Heerenveens 15. Det er også spilt 13 uavgjort. Blir 23. september Heerenveen tar igjen Willem II?

Stream fotball på nett

Du har full mulighet til å se kampen på live stream. For å kunne streame fotball online kan du åpne en spillerkonto på bet365. Så lenge du har en aktiv konto, det vil si at du enten har plassert et bet på oddsen i løpet av de siste 24 timene eller har penger på kontoen får du tilgang til å se på et utrolig utvalg av fotball kamper på nett. Det kreves ikke mye for å åpne konto heller, du kan begynne å streame fotball online etter å ha fullført noen få og enkle steg:

  • Besøk bet365
  • Åpne en spillerkonto
  • Gjør minsteinnskudd

Når det er fullført har du full tilgang til å se fotball på nett.

Hans Nielsen

248 Artikler