Live stream: Se norske Heerenveen borte mot FC Groningen

Søndag klokken 16.45 skal Martin Ødegaard og de andre nordmennene i Heerenveen spille sin første tellende kamp for sesongen, borte mot FC Groningen. Les mer og finn ut hvordan du ser kampen med live stream.

Ny nordmann i a-lagstroppen

Heerenveen, med Martin Ødegaard og Morten Thorsby i troppen, har fått enda et nytt norsk tilskudd i form av Dennis Johnsen.

Trønderen som opprinnelig spilte i Rosenborg, har gått gradene i akademiet til Heerenveen og har denne sesongen tenkt å bli brukt flittig av manager Jurgen Streppel.

God sesongoppkjøring for Ødegaard

Martin Ødegaard har spilt fast i sesongoppkjøringens syv treningskamper, og bidratt med flere mål og assists. Lagets trener mener vi vil se det definitive gjennombruddet til talentet denne sesongen.

Også Morten Thorsby og Dennis Johnsen har bidratt mye på førstelaget, og sistnevnte scoret også et mål i en treningskamp mot NEC Nijmegen.

Groningen godt forberedt

Laget fra helt nord i Nederland har spilt hele ni treningskamper i forsesongen og spillerene bør ha godt med kamptrening i bena.

Lagene havnet ved siden av hverandre på tabellen forrige sesong, så det bør bli en tett kamp på søndag. Groningen var det beste laget og havnet på en skuffende åttendeplass.

Heerenveen på sin side skuffet enda mer og havnet til slutt på en niendeplass i en sesong de lenge kjempet om medaljer.

Hvor spilles kampen?

Kampen skal spilles på FC Groningens hjemmebane, Noordlease Stadion. Stadionen som ligger i hjertet av Groningen by har en kapasitet på 22.579 tilskuere.

I 2007 var stadionen en av vertsstadionene i UEFA U21-mesterskapet og blant annet finalen i mesterskapet ble spilt her. Kallenavnet er de Groene Hel (det grønne helvete).

Hvor kan du se kampen?

Viasat Norge har sikret seg rettighetene til å vise Eredivisie på norske TV-skjermer, men kommer bare til å sende et par utvalgte kamper per runde på betal-tv og via Viaplay. Månedsprisen for Viaplay sport er 299 per måned.

Bet365 har rettigheter til å sende alle Eredivisie-kampene i Norge denne sesongen, og å bruke bet365 sin live-streamingstjeneste koster ingenting ekstra om du har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at man har et beløp stående på konto hos dem eller at du har plassert et bet det siste 24 timene.

Har du ikke konto hos bet365 følger du denne enkle prosedyren:

Se denne kampen, mer fra Eredivisie, Ligue 1 og tusenvis av andre fotballkamper og sportsbegivenheter i året uten ekstra kostnad. Kampstart er 16.45.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler