«Norsk» duell i Premier League i kveld når Bournemouth tar imot Crystal Palace

Joshua Kings Bournemouth har åpnet sesongen greit i Premier League, og står etter seks kamper med tre seire, én uavgjort og to tap.

Bournemouth AFC – Crystal Palace FC
Vitality Stadion, Bournemouth
Premier League, runde 7
Mandag klokken 21:00

Forrige serierunde var derimot ikke like greit, da det til slutt ble tap med hele 0-4 borte mot Burnley. I midtuken ble Blackburn slått 3-2 i den tredje runden av den engelske Ligacupen.

Alexander Sørloths Crystal Palace har også åpnet relativt godt, men varierende. Forrige serierunde endte med et noe skuffende 0-0-resultat hjemme mot Newcastle, og laget fra Sør-London står med to seire, én uavgjort og tre tap på sine første seks seriekamper.

I midtuken ventet West Bromwich på bortebane i den tredje runden av Ligacupen, og Alexander Sørloth bidro med en målgivende pasning i sin andre kamp fra start denne sesongen. Crystal Palace vant til slutt komfortabelt 3-0 over formlaget fra Championship.

Lagnyheter

Charlie Daniels er utilgjengelig i kveld grunnet en kneskade, mens Kyle Taylor også er nødt til å se kampen fra tribunen. Diego Rico og Dan Gosling er tilgjengelige igjen for hjemmelaget.

Roy Hodgson må fortsatt klare seg uten Christian Benteke og Jairo Riedewald, så det blir spennende å se om Alexander Sørloth får sjansen fra start igjen.

Forventede lagoppstillinger

Bournemouth: Begovic; Smith, Cook, Ake; Rico, Brooks, Lerma, Stanislas; Fraser, Wilson, King

Crystal Palace: Hennessey; Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, van Aanholt; Kouyate, Milivojevic, McArthur; Townsend, Zaha; Ayew

TV og live stream

TV2 har eksklusive rettigheter til Premier League i Norge og kampen er derfor kun tilgjengelig via deres kanaler. Du kan se kampen enten på TV2 Sport Premium og på deres strømmetjeneste TV2 Sumo.

Oddstips

Joshua King og Bournemouth er i form og favoritter til dette oppgjøret. Men Crystal Palace har vært best på bortebane så langt denne sesongen, og med en Zaha i gryende form er det store muligheter for at de tar med seg noe fra Vitality i kveld.

Joshua King har to mål i ligaen så langt, og vi har en magefølelse for at han putter i kveld. Men Crystal Palace svarer, og kanskje får vi enda et norsk mål i andre enden av banen?

Vi går for uavgjort + begge lag scorer, til fine 4.10 i odds hos Rizk.

Spill hos Rizk her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler