Utsolgt Wembley er klar for klassisk møte mellom England og Italia i kveld

England – Italia
Wembley stadion, London
Vennskapskamp
Tirsdag klokken 21.00

Solid borteseier fredag

England kommer fra borteseier mot Nederland på Amsterdam Arena fredag. En sterk prestasjon, til tross for at Nederland feilet i å kvalifisere seg til VM, sitt andre store mesterskap på rad.

Spesielt med tanke på at Nederland i går, mandag, slo regjerende EM-mester Portugal hele 3-0 på bortebane.

Møter et Italia-lag som ligger med brukket rygg

Italia klarte som kjent ikke å kvalifisere seg til sommerens VM, for første gang på 60 år, da Sverige ble for sterk i playoffen tilbake i november.

Og fredag tok de imot Argentina på hjemmebane i en kamp de tapte 0-2. Med andre ord er avstanden i styrkeforholdet mellom England og Italia før kveldens kamp større enn det har vært på flere tiår.

Italias neste tellende kamp er i UEFA Nations League i september: Les mer om den turneringen her.

Lagnyheter

BBC melder at England-sjef Gareth Southgate bytter ut Jordan Pickford med Jack Butland i England-målet, mens Harry Kane, Jack Wilshere og Joe Gomez alle er ute med skader. Leicester-forsvarer Harry Maguire vil bli testet helt opp mot kampstart.

For Italia og manager Luigi Di Biagio sin del er Giorgio Chiellini utilgjengelig og Leonardo Bonucci vil ta over kapteinsbindet i hans fravær.

Remember this from the last time we faced Italy? ?

Et opslag delt af England (@england) den

Tidligere møter

De to landene har møtt hverandre totalt 26 ganger tidligere i vennskapskamper og tellende kamper. Det har endt med åtte seire til England, syv uavgjorte og 11 seire til de lyseblå.

Vi må tilbake til mars for tre år siden for å finne forrige oppgjør, da endte det 1-1 i en vennskapskamp i Italia. Mens forrige tellende kamp var i gruppespillet i VM 2014 da Italia vant 2-1 på Arena da Amazonia.

Hvordan ser du kampen med Live stream i Norge?

Kampen kommer til å bli sendt på Viasport 2 og Viaplay i Norge. Har du ikke tilgang finnes det også andre alternativer om du ønsker å se dette tradisjonsrike oppgjøret.

bet365 vil sende kampen på sin live-streamingstjeneste for alle som har en aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har et beløp på konto eller har brukt den til å plassere ett bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre vennskapskamper og kamper fra blant annet Eredivisie, La Liga, Serie A, Ligue 1 og Bundesliga.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler