TIL møter tøffe RBK i kampen for tilværelsen

Rosenborg holder på å avslutte nok en strålende sesong hvor de på 24 kamper kun har tapt 3 kamper og spilt 6 uavgjort. Med 6 seire, 7 uavgjort og 11 tap er virkeligheten en helt annen for Tromsø som får besøk av RBK på lørdag. På slutten av sesongen kommer det gjerne overraskelser, det betyr at TIL kan ta sin andre seier over RBK denne sesongen, lørdag 14. oktober kl 15:30.

Tromsø – Rosenborg

Tromsø er 7 mål fra play off plass, men det er bare 3 poeng opp til en tryggere 12. plass. På Alfheim har de også vært middels, sammenlignet mot dårlige all over resten av sesongen. Her har de nemlig 4 seire, 5 uavgjort og 3 tap. RBK virker ubekymret over hvor de spiller og har 7 – 3 – 1 på bortebane. På hjemmebane har de kun tapt to ganger og det var mot nettopp Tromsø i runde 9, og mot Haugesund.

I forrige møte på Lerkendal tok Matthías Vilhjálmsson og Rosenborg raskt ledelsen 1 – 0, før Tromsøs Mikael Ingebrigtsen utlignet rett før pause, og Aron Sigurdarson avgjorde 1 – 2 til gjestene i det 85. minutt. På de fem siste kampene mellom TIL og RBK står det 1 – 2 – 2 i trøndernes favør.

Spillere som er ute

TIL har kun en spiller ute, keeper Filip Loncaric som ikke har vært med siden midten av februar. For RBKs del mangler det to spillere, Magnus Stamnestrø somhar vært ute i 34 kamper og Yann-Erik de Lanley som har vært borte i 6 kamper. Med andre ord ser det ut til at begge lag stiller opp slik vi er vant til.

Stream norske kamper på nett

Det er fullt mulig å streame norske fotballkamper på nett. Er du abonnement hos Discovery kan du bruke deres nettløsning for å se fotball på nett, Eurosport Player. Du kan lese mer om dette i vår artikkel Hvordan streame fotball live i Norge.

Langt enklere er det å se internasjonal fotball på nett. Mange bettingider tilbyr nemlig sine kunder å se fotball på nett. For å kunne gjøre dette må du være registrert på bettingsiden. Da får du tilgang til et stort utvalg av toppserier i Europa som du kan se når og hvor som helst.

Odds på TIL – RBK

bet365 er kjent for mange som den beste bettingsiden. Her finner du odds på alle fotballkamper som er verdt å få med seg, selvsagt også Tromsø – Rosenborg, og du kan også streame fotball fra bet365. For å komme i gang må du registrere en spillerkonto og det ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler