Tidenes nedrykksdrama i Eliteserien

Thriller-avslutning på Eliteserien

Strømsgodset klinket til med 6-0 over Brann, mens Ranheim slo LSK 2-1. Med ett nådde dramatikken et nivå man knapt har sett maken til. Trolig vil lagene på nedrykk endre seg flere ganger underveis i siste serierunde.

Se «bunn»-tabellen; (målforskjell i parentes)

  • 11.Sarpsborg 08, 29 poeng (-10)
  • 12. Strømsgodset, 29 poeng (-14)
  • 13. Lillestrøm, 29 poeng (-15)
  • 14. TIL, 29 poeng (-19)
  • 15. Mjøndalen, 27 poeng (-15)
  • 16. Ranheim, 27 poeng (-18)

Sug inn dramaet og forbered deg på en høydramatisk avslutning førstkommende søndag. Nedenfor ser du oppsettet for siste serierunde;

Kristiansund – Strømsgodset
Haugesund – Odd
Brann – Viking
Molde – Bodø/Glimt
Rosenborg – Ranheim
Tromsø – Stabæk
Lillestrøm – Sarpsborg 08
Mjøndalen – Vålerenga

To av de seks lagene, Lillestrøm og Sarpsborg 08, møtes til dyst på Åråsen. Gjør deg klar! Fest setebeltene! Vær forberedt på både jubel og tårer. Eventuelt, kom deg på stadion og vær en del av dramaet. Som supporter av de involverte lagene gjelder det virkelig å støtte laget sitt, kanskje mer enn noen gang.

Drømmen om Europa forsvinner

Rosenborg har lenge kjempet en intens kamp for å ta igjen Odd på tabellen. Målet er selvsagt spill i Europa neste sesong, men etter 2-2 mot Viking ser det mørkt ut for trønderne.

RBK-trener, Eirik Horneland, uttalte nylig at det ville være en «fotballskandale» om de skulle gå glipp av spill i Europa. Pål André Helland fulgte opp og kalte det «skandale».

Nå er de avhengig av hjelp for å klare det. Odd må tape i Haugesund. Rosenborg må selv vinne mot Ranheim, og samtidig sende «lillebror» ned en divisjon.

  • Den 9. januar åpner overgangsvinduet i Norge, men vi er allerede i gang med å oppdatere deg på alt av rykter og bekreftede overganger.