Ajax – Rosenborg: Se Europa League med live stream

Ajax – Rosenborg
Amsterdam Arena, Amsterdam
Torsdag, klokken 20.45.

Roseborg røk skuffende ut av den tredje kvalifiseringsrunden mot skotske Celtic, og må nå slå ut Ajax over to kamper i Europa League play-off for å kunne spille europeisk gruppespill denne sesongen.

Skuffet etter en god bortekamp

Rosenborg Bendtner Helland

Rosenborg kom inn til kamp nummer to mot Celtic hjemme i visshet om at de hadd egjort en meget god bortekamp der de fikk med seg et uavgjort 0-0, og var også i god form i Eliteserien.

Men laget fra Trondheim skuffet stort på Lerkendal med en alt for defensiv tilnerming der de ble presse tilbake i store deler av kampen og ikke turte å ta overgangene som åpnet seg opp for den.

Det endte til slutt med et 0-1 tap sammenlagt og Rosenborg var slått ut i den 3. kvalifiseringsrunden for andre året på rad.

Ajax utslått av Balotelli og Nice

Forrige sesongs finalist i Europa League Ajax, ble også slått ut i den tredje kvalifiseringsrunden i Champions League, der de kom inn som best plassert etter sin andreplass i forrige sesongs Eredivisie.

Men Italienske Balotelli og hans franske OGC Nice ble for sterke. Det endte 1-1 i den første kampen på den franske rivieraen, men etter 2-2 på Amsterdam Arena var det Nice som kunne juble over avansement etter bortemålsregelen.

Les mer om hvordan du ser Ajax og de andre lagene i Eredivisie med live stream.

Kasper Dolberg Ajax

Fulltallig Rosenborg-lag

Troppen til Rosenborg er mer eller mindre skadefri, bortsett fra Magnus Stamnestrø og Andreas Helmeresen som fortsatt er langtidsskadet.

Det er heller ingen suspensjoner å melde om, så trener Kåre Ingebrigtsen kan gelde seg over en fulltallig tropp å velge en startellever fra.

Ajax-trener Marcel Keizer kan også glede seg over å ha alle sine nøkkelspillere tilgjengelig, og Rosenborg skal spesielt passe på unggutten Kasper Dolberg. Dansken var Ajax sin toppscorer forrige sesong med 23 mål i alle turneringer.

Og Davinson Sanchez, som lenge har vært linket til Tottenham i England er med i troppen. Han sto over helgens ligarunde da treneren mente han ikke var på plass mentalt. Nå kan det se ut som han blir værende i Amsterdam

Les om årets Premier League-sesong i England.

Hvor spilles kampen?

Oppgjøret skal spilles på Amsterdam ArenA i Amsterdam, Nederland. Stadionen er nasjonalarena for det nederlandske landslaget og hjemmebane for Ajax.

Med en kapasitet på 54.000 og tak som kan trekkes over er det en topp moderne stadion. Fem kamper ble spilt her under europamesterskapet i 2000 og det skal også spilles flere kamper her under europamesterskapet i 2020.

Hvor kan du se kampen?

Discovery Norge har kjøpt rettighetene til å sende dobbeltoppgjøret på norske tv-skjermer, og kampen vil derfor sendes på tv-kanalen MAX i Norge.

Har du ikke tilgang til å se kampen på tv kan den streames på Eurosport Player, Discoverys egen betalingstjeneste på nett.

Bet365 har også rettigheter til å live streame kampen, men pga ip-restriksjoner vil denne kampen dessverre ikke være mulig å se med norsk ip-adresse.

Befinner du deg derimot i utlandet vil det være fullt mulig å se kampen via live stream på bet365.com om du har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at man har et beløp stående på konto hos dem eller at du har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke konto hos bet365 følger du denne enkle prosedyren:

Se Eredivisie, Ligue 1 og tusenvis av andre fotballkamper og sportsbegivenheter i året uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler