Spennende oppgjør i League One på lørdag

Etter en middelmådig sesong i fjor med en 18. plass i League One har Shrewsbury virkelig funnet formen. Til nå viser formen 9 – 2 – 0 og med det har de en solid topplassering som kan forsterkes etter møtet mot Walsall.

Plymouth har ikke fått det til så langt og har kun samlet 5 poeng på 11 kamper og ligger på sisteplass. Fleetwood har 16 poeng og gode muligheter til å klatre på tabellen, men formen de siste kampene viser at det kan bli vanskelig.

Walsall – Shrewsbury

Forrige møte på New Meadow endte 1 – 1 etter at Shrewsbury lenge hadde ligget under 0 – 1. I tidligere møter på Bank’s Stadium har Walsall formen 10 – 2 – 1. Legger man til Shrewsbury hjemmebane er tallene 14 – 5 – 3. Med det ser det ut til at Walsall er det sterkeste laget av disse to, men i år har Walsall hatt en dårlig sesong og ligger på en 16. plass.

Walsall

Formen viser 3 – 4 – 4, mens den på hjemmebane er 2 – 3 – 0. Fjorårets sesong i League One ble avslutttet på en 14. plass, 7 poeng foran nettopp Shrewsbury. Med ikke for mange spillere som figurerer toppscorerlisten i League One kan det bli tøft å gå for 3 poeng mot serieleder Shrewsbury, selv på hjemmebane for Walsall.

Shrewsbury

Shrewsbury er inne i en stim og har vunnet alle kamper bortsett fra to uavgjort mot Oxford United og Blackburn. Formen er knallsterk, og det kan hjelpe mot hjemmefordelen Walsall har i denne kampen. På bortebane viser tallene 4 – 1 – 0 at Shrewsbury også er sterke når de er ute på reiser.

Plymouth – Fleetwood

Plymouth og Fleetwood har kun møttes i League Two tidligere. Dette var i sesongene 2012/13 og 2013/14. Møtene endte 2 – 0 – 2. Også på Plymouths hjemmebane har begge lag tatt 3 poeng hver på to møter. Nå er det noen år siden disse møtene og mye er forandret, så det kan være viktig å se på formen til lagene i de siste kampene. Dersom du spiller odds på bet365 har du mulighet til å streame kampen på nett.

Plymouth

Plymouth ligger som nevnt på siste plass og har kun vunnet en av 11 kamper hittil i sesongen, den kampen ble spilt mot Charlton på hjemmebane. Med den kampen har de statistikken 1 – 0 – 4 og det kan bli en tøff hjemmekamp for Plymouth. På hjemmebane har de alikevel klart å score 7 mål, mot Fleetwoods 6 mål på bortebane.

Fleetwood

Fleetwood har en 11. plass så langt og med 16 poeng kan de teoretisk sett avansere opp til 7. plass med en seier mot Plymouth. Det som kan tale mot dette er formen på de siste kampene hvor de har tapt 4 av de 7 siste kampene. På bortebane viser formen til Fleetwood 2 – 0 – 2. Det kan gjøre at denne kampen kan gi oss god underholdning når vi ser fotballkampen på nett.

Odds på League One

bet365 er kjent for å gi stort utvalg av odds og live odds på fotball, sammen med streaming av fotball på nett. For å kunne spille og se fotball på bet365 trenger du en spillekonto og det fikser du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler