Blir det Europaliga på Roma?

Det venter en viktig kamp på Stadio Olimpico. Sikrer Roma seg 3 poeng på hjemmebane vil de gå forbi Chelsea og ta ledelsen i Gruppe C. Derimot vil ting se veldig anderledes ut dersom Chelsea reiser hjem med 3 poeng.

Roma – Chelsea

I forrige kamp på Stamford Bridge endte det 3 – 3. Lagene har også spilt mot hverandre i Champions League gruppespill tidligere. I Champions League 2008/09 endte begge oppgjørene med hjemmeseier. Den gang gikk begge lagene videre, Roma med 12 poeng og Chelsea med 11 poeng. Chelsea – Roma har også spilt en treningskamp i 2013, sammenlagt gir det 1 – 1 – 2 i Chelseas favør.

Roma

Roma har så langt to uavgjort og en seier i gruppespillet. i første runde spilte de hjemme mot Atletico Madrid og møtet ble avsluttet med 0 – 0. Deretter ble det en 1 – 2 borteseier mot Qarabag. Til slutt har vi uavgjorten mot Chelsea.

I Serie A hvor du kan se fotball på live stream har Roma en 5. plass og mangler to poeng på Inter som. Opp til førsteplass og ubeseirede Napoli er det 7 poeng. På 10 kamper har Roma kun tapt to og det var på hjemmebane mot Inter og Napoli.

Roma har to spillere med skader. Det er forsvarsspillerne Emerson og Rick Karsdorp. Førsnevnte er ventet tilbake tidlig i november, men ser ikke ut til å rekke kampen mot Chelsea.

Chelsea

Det kan se ut som Chelsea har et overtak. I første runde spilte de på hjemmebane mot Qarabag i en kamp som endte 6 – 0. Neste rundte ble fulgt opp med 1 – 2 borteseier over Atletico Madrid, mens det ble som kjent uavgjort hjemme mot Roma.

Chelsea står med 6 – 1 – 3 og har med det en 4. plass i Premier League. Sett opp mot forrige sesong viser ikke det at de ikke har formen inne, men Tottenham og både Manchester United og City har hatt sterke starter på sesongen.

N’Golo Kanté er fortsatt ute med skade og er ikke ventet tilbake før første uken i november. Victor Moses er også ute, og det er usikkert når han kommer tilbake på banen.

Odds Roma – Chelsea

Det er store sjanser for at det blir en jevn kamp mellom Roma – Chelsea og det gir deg høy odds om ditt oddstips går inn. Seier til Roma gir deg 2,65 ganger innsatsen, mens uavgjort gir deg 3,50, drar Chelsea hjem med tre poeng fr du 2,70 ganger pengene tilbake på Unibet. For å plassere oddsspill på Unibet og få den beste oddsen trenger du bare å følge disse raske trinnene:

  • Gå til unibet.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler