Live stream Marseille – Monaco: Toppoppgjør i Ligue 1

Marseille – Monaco
Stade Vélodrome
Ligue 1
Søndag klokken 21.00

Marseille stiller uten skader eller suspensjoner, mens Monaco må klare seg uten flere sentrale spillere. Det kan bli et stort slag og det ser du på live fotball stream.

Marseille – Monaco

Det tok Monaco 2 minutter å gå i ledelsen i første møte mellom lagene denne sesongen. Allerede før pause stod det 4 – 0 til Monaco på hjemmebane. Sluttresultatet ble 6 – 1. Det er ikke bare i den kampen Monaco har hatt overtaket. Kampene i forrige Ligue 1 endte med 4 – 0 og 1 – 4 seiere til Monaco. I Coupe de France samme sesong endte det 2 – 2 på Stade Vélodrome. Sist Marseille vant over Monaco var på hjemmebane i Ligue 1 sesongen 2014/15 hvor det endte 2 – 1.

Marseille

Det er bare 1 poeng ned til Monaco på fjerdeplass, og det skal bli tøff kamp om tre poeng i søndagens kamp. Uten skader og suspensjoner skal Marseille ha en sjans. Så langt har de bare tapt en av sine 10 hjemmekamper og det var mot Rennes, ellers har det blitt to uavgjort. 2 – 2 mot Paris Saint-Germain og 1 – 1 mot Angers.

Det som kan bli problemet er at Marseille ikke har noen Falcao, det har derimot Monaco. Marseille har 45 scoringer så langt, mens Monaco står oppført med 51. Begge lag har 22 mål mot seg.

Monaco

Monaco har Falcao, men som nevnt mangler det en del andre spillere. Rachid Ghezzal som har en delt 5. plass blant Monacos toppscorere er ute på grunn av suspensjon. Jemerson som holder samme plassering er derimot ute med hofteproblemer. Guido Carillo som er 3. mestscorende spiller er ute, det samme er Adama Traoré, som holder en delt 4. plass. Forsvarsspilleren Julien Serrano er også ute.

At skader og suspensjoner skal påvirke resultatet i denne kampen er langt fra utenkelig, Monaco har heller ikke vist sterk borteform. 5 – 2 – 3 kan virke i svakeste laget mot Marseilles hjemmeform.

Marseille – Monaco live stream

Det ligger an til å bli en spennende kamp når topplagene i Ligue 1 spiller mot hverandre på søndag og det er en kamp som gjør seg best på live stream. Har du en aktiv spillerkonto på bet365 kan du følge Marseille – Monaco live stream. Du kan også følge andre kamper fra Ligue 1, Serie A, La Liga og Bundesliga. For å komme i gang med live stream av fotball slik at du kan se Marseille – Monaco på nett trenger du bare å følge disse stegene:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler